Giani din Las Fierbinți, implicat într-un accident rutier. Cum se simte actorul

Publicat pe

Giani din Las Fierbinți, implicat într-un accident rutier. În urmă cu putin timp, actorul Constantin Diță a fost implicat într-un accident de mașină chiar în apropiere de Popasul Merei. Incidentul a avut loc pe drumul dintre Buzău și Prahova.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE! GRATIS, AICI!

Potrivit Cancan.ro, Giani din Las Fierbinți și-a lovit mașina pe drumul dintre Buzău și Prahova. Mașina pe care actorul o conducea s-a lovit cu o altă mașină, iar pagubele sunt destul de mari. Din fericire, îndrăgitul actor nu a fost rănit, și nici celalălat șofer. După producerea accidentului, Constantin Diță s-a dat jos din mașină pentru a vedea cât de mare este paguba.

Giani din Las Fierbinți, implicat într-un accident rutier. Cum se simte actorulGiani din Las Fierbinți, implicat într-un accident rutier. Cum se simte actorul

Momentan nu se cunosc circumstanțele în care s-a produs accidentul rutier. Constantin Diță este cunoscut pentru rolul pe care îl interpreteză în serialul fenomen Las Fierbinti, difuzat pe Pro tv. Masina actorului a fost grav avariată, dar din fericire nu au existat victime.

Citește și: Irina Loghin a fost jefuită pe litoral:„De atunci, le țin sub cheie'

Citește și: Gabi Bădălău a primit acces limitat la card.Mama afaceristului i-a verificat extrasele de cont, din timpul relației cu Bianca Drăgușanu 

Citește și: Cine este Diana Șucu, soția lui Dan Șucu, juratul de la Imperiul Leilor.Au împreună doi copii

Citește și: Cum s-au cunoscut, de fapt, Andreea și Cabral Ibacka:„Poftim apa, prăpădito'

Giani din Las Fierbinți, implicat într-un accident rutier.

Constantin Diță, cunoscut ca Giani din Las Fierbinși a fost implicat într-un accident rutier. Actorul a făcut accident pe drumul dintre Buzău și Prahova, în apropiere de Popasul Merei. Conform Cancan.ro, mașina actorului s-a lovit puternic de un alt autoturism care circula pe sens opus. Din fericire, actorul și celălalt șofer nu au pățit nimic.

Deși mașina actorului a fost puternic avariată. La scurt timp după ce s-a produs accidentul, Giani din Las Fierbinti a ieșit din mașina avariată pentru a vedea cât de mari sunt pagubele. Constantin Diță a coborât să discute cu celălalt șofer, cel mai probabil despre pagubele mașinilor lor.

Mașina actorului a fost puternic avariată

După producerea accidentului, actorul a coborât din mașina sa pentru a discuta cu șoferul mașinii cu care s-a lovit. Impactul a fost unul major,iar ambele autoturisme au fost grav avariate. Din fericire, actorul Constantin Diță și celălalt șofer implicat în accident nu au pățit nimic.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă