Giani Kiriță, după ce Cornel Palade l-a ajutat la Sunt celebru, scoate-mă de aici!: „Am plâns ca la un tată”

Publicat pe

Giani Kiriță, după ce Cornel Palade l-a ajutat la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Show-ul din Republica Dominicană s-a terminat de ceva timp, dar Giani Kiriță nu a uitat gestul făcut de Cornel Palade pentru el, în timpul unei confruntări. Chiar dacă actorul avea propria „agendă”, intenționând să plece acasă, fostul fotbalist a fost extrem de emoționat și a rememorat momentul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Giani Kiriță, după ce Cornel Palade l-a ajutat la Sunt celebru, scoate-mă de aici!. „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a fost pentru Giani Kiriță o experiență din toate punctele de vedere, dar, cel mai important, în urma show-ului, sportivul s-a ales cu un prieten pe viață – Cornel Palade. Dacă nu ar fi fost actorul, probabil Giani Kiriță nu ar fi ajuns în semifinală alături de Anisia Gafton și Sali Levent. Chiar dacă show-ul a fost câștigat de Anisia Gafton, Giani Kiriță îi este recunoscător lui Cornel Palade pentru gestul făcut.

Giani Kiriță, după ce Cornel Palade l-a ajutat la Sunt celebru, scoate-mă de aici!: „Am plâns ca la un tată'Giani Kiriță, după ce Cornel Palade l-a ajutat la Sunt celebru, scoate-mă de aici!: „Am plâns ca la un tată'

Giani Kiriță, după ce Cornel Palade l-a ajutat la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

În una dintre primele ediții ale emisiunii, Giani Kiriță a traversat un moment dificil, care l-ar fi putut scoate din concurs. Fostul fotbalist a ajuns atunci în proba eliminatorie alături de Cornel Palade și Cornel Mitrea, însă a rămas în urmă, declarând că este claustrofob, iar proba necesita scufundarea într-un bazin îngust. Atunci, Cornel Palade, care mai avea doar un pas pentru a încheia pe locul al doilea, s-a oprit brusc și l-a așteptat pe Giani Kiriță să încheie proba înaintea sa.

„Eu plâng foarte rar, dar acum am plâns ca la un tată, mi-am adus aminte că eu nu am tată. Știu că și-a dorit să ajungă acasă și de asta a făcut-o.

Altfel plecam eu. Am câștigat un prieten, abia aștept să ne revedem acasă', a spus atunci Giani Kiriță, extrem de emoționat, pentru Ego.

„Nu sunt dator față de nimeni”

Pe de altă parte, Giani Kiriță a menționat că știe că gestul făcut de către Cornel Palade s-a datorat în primul rând dorinței acestuia de a părăsi competiția și spune că locul lui din finală nu i se datorează neapărat actorului.

„În primul rând, nu sunt dator față de nimeni. În al doilea rând, dacă am să fac ceva, o fac doar că vreau eu, dar o să fie la final, pentru că am pregătit ceva surprize înainte. E bine că am vorbit înainte de marea finală. E pregătit ceva și vreau să vedeți', a spus Giani Kiriță, înainte să se afle marele câștigător de la „Sunt Celebru, scoate-mă de aici!”, pentru sursa citată.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter