Gigi Becali e în culmea fericirii. A devenit bunic de fetiță. Teodora, fiica lui, a născut un bebeluș sănătos, care a primit nota 10 la naștere: „O cheamă Maria”

Publicat pe

Gigi Becali se poate declara un om împlinit, din toate punctele de vedere. Acum, cu atât mai mult cu cât fiica lui, Teodora, l-a făcut bunic. Ea a născut o fetiță perfect sănătoasă, iar latifundiarul din Pipera este în culmea fericirii. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Becali a spus presei că bebelușul este fetiță, că o va chema Maria și că are o greutate de 3,9 kilograme. Emoționat până la lacrimi, Becali a declarat: 

„Vorbesc din dragoste, dar nu vreau să vorbesc! Vorbesc despre mine ce vreți voi… O cheamă Maria', a spus Gigi Becali la RTV.

Gigi Becali a povestit că, într-o zi, când s-a dus acasă, fiica lui, Teodora, şi ginerele său îl aşteptau să-i dea marea veste. „M-am dus acasă şi mă aşteptau ginerele cu fata. Mi-au zis: Tată, o să ai un nepot. Păi îţi dai seama cum a făcut Dumnezeu? Eu le las să facă ce vor, dar eu mă rog la Maica Domnului. Maica Domnului, educă-le tu!', spunea Becali pentru Antena Stars.

Până să confirme Gigi Becali vestea, de Crăciun, Mihai Mincu, soţul Teodorei Becali, a negat toate zvonurile.

„Din păcate, nu este adevărat. Teodora nu este însărcinată. Ne dorim copii, însă când o vrea Dumnezeu. Tocmai ce ne-am întors din luna de miere, suntem bine, fericiți', spunea Mihai Mincu atunci, pentru click.ro.

Teodora este fiica cea mare a lui Gigi Becali, iar fetița născută de ea este prima nepoată a patronului FCSB. 

Tedora și Mihai Mincu s-au căsătorit în urmă cu un an, iar acum au devenit părinți.

„Tată, sunt prea bucuros ca să mă mai intereseze fotbalul sau altceva acum. Să fie toată lumea sănătoasă!', a declarat Gigi Becali pentru Prosport.

Vreau ca toată lumea să fie la fel de fericită cum sunt eu acum. Copiii nu vor să vorbesc așa mult despre asta. Vorbesc cu voi din dragoste, dar nu vreau să mai vorbesc despre copii. Are 3,9 kilograme. O cheamă Maria. Nașii sunt fata lui Teia și ginerele. Seamănă cu mine. De azi, de la 8 dimineța când eram la biserică, și până când a născut, pe la prânz, am fost în lacrimi și m-am rugat să nască fata bine', a adăugat Becali la România TV.

Teodora are 25 de ani și a rămas însărcinată după ce și-a petrecut luna de miere în Hollywood, după care, cuplul a făcut o oprire și în Bora Bora, o destinație exotică și scumpă. 

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter