Gigi Becali refuză să poarte mască de protecție împotriva COVID-19, dar evită contactul cu familia: „Am văzut-o pe nepoțica mea de două ori, de la distanță. Mă feresc de copil”

Publicat pe

Gigi Becali refuză să poarte mască, așa că preferă să nu își ia în brațe nepoțica, de frica virusului care face ravagii la nivel mondial. Becali a fost întotdeauna un personaj controversat, iar acum, în plină pandemie, latifundiarul face declarații incredibile, care contrazic recomandările autorităților și ale specialiștilor. 

El refuză să poarte mască, în schimb, preferă să stea departe de nepoțica sa, fiica Theodorei, recent născută, de teamă să nu o expună la pericole. 

Număr de cazuri COVID-19 record în România

Reamintim că grupul de Comunicare Strategică a anunțat astăzi un număr record de cazuri noi de Covid-19. Astfel, în ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 614 cazuri. Până astăzi, 9 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 30.789 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

Nepoata lui Gigi Becali se va numi Maria

Theodora, fiica lui Gigi Becali, a născut o fetiță perfect sănătoasă, luna trecută.

„Vorbesc din dragoste, dar nu vreau să vorbesc! Vorbesc despre mine ce vreți voi… O cheamă Maria’, a spus Gigi Becali la RTV.

Gigi Becali a povestit că, într-o zi, când s-a dus acasă, fiica lui, Teodora, şi ginerele său îl aşteptau să-i dea marea veste. „M-am dus acasă şi mă aşteptau ginerele cu fata. Mi-au zis: Tată, o să ai un nepot. Păi îţi dai seama cum a făcut Dumnezeu? Eu le las să facă ce vor, dar eu mă rog la Maica Domnului. Maica Domnului, educă-le tu!’, spunea Becali pentru Antena Stars.

Întrebat de reporterii Cancan.ro dacă petrece timp cu nepoțica lui, Gigi Becali a răspuns ferm:

Păi, nu. E COVID-ul ăsta, nu vezi? Mie nu mi-e frică, dar… M-am dus s-o văd de două ori și de la distanță, pentru că mie nu mi-e frică. M-ați văzut pe mine cu mască? Păi, ce? Eu sunt câine cu mască? Eu nu pun mască, dar mă feresc de copil. Adică… mă îmbolnăvesc eu și toată familia dacă e. Dar copilul… îl protejez pentru că nu se știe. Noi, oamenii mari dacă ne îmbolnăvim… Două-trei perfuzii, vitamina C, vitamina D, zinc și gata', a spus latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali refuză să poarte mască de protecție împotriva COVID-19, dar evită contactul cu familia: „Am văzut-o pe nepoțica mea de două ori, de la distanță. Mă feresc de copil'Gigi Becali refuză să poarte mască de protecție împotriva COVID-19, dar evită contactul cu familia: „Am văzut-o pe nepoțica mea de două ori, de la distanță. Mă feresc de copil'

Teodora este fiica cea mare a lui Gigi Becali, iar fetița născută de ea este prima nepoată a patronului FCSB. 

Teodora are 25 de ani și a rămas însărcinată după ce și-a petrecut luna de miere în Hollywood.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter