Gimnasta Monica Roșu, gest impresionant în plină pandemie de COVID-19. A împărțit bătrânilor pachete cu alimente: ”Este o experiență care te readuce cu picioarele pe pământ”

Publicat pe

Campioana olimpică la gimnastică artistică Monica Roșu a decis să îi ajute pe cei care au nevoie în această perioadă de criză, pe fondul epidemiei de COVID-19. 

Gimnasta Monica Roșu, gest impresionant în plină pandemie de COVID-19. A împărțit bătrânilor pachete cu alimente: 'Este o experiență care te readuce cu picioarele pe pământ'Gimnasta Monica Roșu, gest impresionant în plină pandemie de COVID-19. A împărțit bătrânilor pachete cu alimente: 'Este o experiență care te readuce cu picioarele pe pământ'

Monica Roșu s-a oferit voluntar în cadrul unei campanii care ajută persoanele în vârstă pe perioada pandemiei de coronavirus.

Echipată  cu mănuși și mască de proecție, fosta gimnastă Monica Roșu a mers la oameni pentu a le duce pachete cu alimente.

'Cu gândul la bunica mea, pe care am pierdut-o acu câțiva ani, ieri m-am hotărât să mă înscriu că voluntar și să dau o mână de ajutor celor din @asociația_europa_verde .
Așa că dimineața mi-am petrecut-o pe străzile din București ca voluntar pentru persoanele în vârstă și cu probleme de sănătate ,împărțind mâncarea pusă la dispoziție de Primăria Capitalei.

Voluntariatul de acest fel este o experiență care te readuce cu picioarele pe pământ după prima ușă deschisă', a scris Monica Roșu în mediul online.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter