Gina Pistol are probleme de sănătate cu doar două zile înainte de nuntă din cauza agitației și a stresului: ”Mi-a fost cam rău. M-am simțit foarte slăbită...”

Publicat pe .

Gina Pistol, probleme cu doar două zile înainte de nuntă din cauza agitației și a stresului. Toată lumea știe faptul că Gina Pistol și Smiley se căsătoresc pe data de 27 mai. Cei doi îndrăgostiți sunt mai pregătiți ca niciodată să devină, în mod oficial, soț și soție și să își jure iubire veșnică în fața lui Dumnezeu. Ei bine, mai sunt doar două zile, iar emoțiile, stresul și agitația își spun cuvântul, mai ales pentru viitoarea mireasă, care a recunoscut că are câteva probleme de sănătate pe fondul celor menționate. Iată ce declarații a făcut recent pe rețelele de socializare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol și Smiley numără orele până când vor ajunge în fața ofițerului de cununie civilă, dar și în fața altarului, însă până la ziua cea mare mai au de pus câteva detalii la punct. Așa cum ne-am obișnuit cu frumoasa prezentatoare TV de câteva zile, și azi tot în trafic se afla atunci când le-a mai dat câteva detalii fanilor despre ce se întâmplă în viața lor cu câteva zile înainte de nuntă.

pistol-principal-1pistol-principal-1

Gina Pistol nu s-a ascuns de fanii ei de pe rețelele de socializare și le-a dezvăluit de-a lungul timpului că nu este deloc ușor să organizezi o nuntă, mai ales când este a ta și vrei ca totul să fie perfect, fiind atent chiar și la cele mai mici detalii. Prin urmare, stresul acumulat și agitația i-au provocat câteva stări de rău zilele acestea viitoarei mirese.

Citește și: Cât costă și ce conține meniul de la nunta cuplului Gina Pistol – Smiley: „Au mers pe simplu,clasic, dar de efect”

Citește și: Prin ce trece Gina Pistol cu doar trei zile înainte de nunta cu Smiley: „Dacă eram și eu o viitoare mireasă normală, ar fi arătat cu totul altfel…'

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Daniel Pavel lui Dan Ursa, câștigătorul Survivor România 2023: „Sper cu tărie că va…'

Citește și: Concurenții America Express 2024 au plecat spre Columbia. Imagini și declarații înainte de a urca în avion: „De aia de ducem…'

Gina Pistol, probleme cu doar două zile înainte de nuntă din cauza agitației și a stresului

Nu, asta nu o spunem noi, ci chiar Gina Pistol, care a decis să le spună fanilor săi momentele prin care trece. Cu zâmbetul pe buze, căci se apropie a doua cea mai frumoasă zi din viața ei și a lui Smiley, prima fiind nașterea fiicei lor, frumoasa prezentatoare TV a explicat însă că din punct de vedere al sănătății a întâmpinat câteva probleme minore și s-a simțit slăbită, astfel că se vede nevoită să ia câteva doze de vitamine, mai ales că urmează o zi lungă și foarte importantă sâmbătă.

'Trebuie să mi fac niște vitamine. Mi-a fost cam răuț zilele astea. Și pe stres și că n-am mâncat mai nimic. M-am simțit foarte slăbită și ținând cont că sâmbătă o să fie o zi lungă, cât o zi de luni, trebuie să bag niște vitamine pe venă', a povestit Gina Pistol pe Instagram-ul personal.

Gina Pistol vrea să-i lase moștenire fiicei sale cerceii pe care o să-i poarte la nunta cu Smiley

Gina Pistol nu s-a oprit aici cu declarațiile, iar dacă zilele trecute ne vorbea despre cele două rochii de mireasă, pantofi, dar și despre verighetele alese, de data aceasta le-a spus fanilor că are o pereche de cercei superbi pe care o să-i poarte în ziua nunți. Ei bine, și pentru că sunt foarte frumoși, dar și speciali pentru ea, vrea să-i lase moștenire fiicei sale, Josephine.

'Cerceii pe care-i port la nuntă îi las moștenire fiicei mele, sunt superbi. Mi-am găsit și un pandantiv foarte frumos, cu un smarald mic. Și el e foarte drăguț. (…)', a continuat Gina Pistol.

Gina Pistol, ultimele pregătiri înainte de nuntă

Gina Pistol era tot în trafic și de data aceasta, bineînțeles în drum spre ultimele pregătiri, dar și cumpărături. Viitoarea mireasă a avut grija ca printre lucrurile pe care le avea de pus la punct să se organizeze astfel încât să aibă puțin timp și pentru ea, așa că povestea că merge să își facă unghiile azi, iar mai apoi mai are câteva lucruri minore de achiziționat pentru nuntă.

'Am plecat de acasă că am o programare. Mă duc să îmi faci și eu unghiile (…) trebuie să mă mai opresc apoi să cumpăr ceva. (…) M-am gândit clar că am de cumpărat ceva, dar am uitat ce, nu mi-am notat.', a mai spus Gina Pistol pe Instagram.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton