Gina Pistol şi Smiley, primele fotografii din filmul "Oh, Ramona" în care joacă împreună

Publicat pe

Un adolescent timorat și o tânără extrem de atrăgătoare și dezinhibată. De aici și până la un deznodământ plin de surprize sunt, cu siguranță, multe hohote și lacrimi de râs, comedia „Oh, Ramona! fiind, cu siguranță, cel mai așteptat film al începutului de an.

Comedia „Oh, Ramona! în- seamnă trei ani și jumătate de muncă și 35 de zile de filmare, dar, mai ales, trei protagoniști aleși din 70.000 de tineri înscriși la casting, pentru rolu-rile principale. Bogdan Iancu, în rolul tocilarului irezisti -bil. Aggy K. Adams, în rolul adolescentei fatale. Sarea și piperul filmului: Feli, Laura Giurcanu, Cristina Ich, Gina Pistol și Smiley.

Mai exact, toate ingredientele pentru o comedie de succes, ce ar putea oricând rivaliza cu producțiile de gen ale americanilor. „Andrei sunt eu înainte de maturizare. Asta nu înseamnă că acum sunt o persoană neapărat mult mai matură, mai am lucruri de învăţat, dar, ca oricine, am avut perioada mea jenantă în care doar încercam să ‹‹fac şi eu parte din trib››. Andrei mi-e aproape. Schimbările prin care trece el sunt, clar, schimbări prin care am trecut şi eu în adolescența mea, spune Bogdan Iancu, tânărul actor pe care l-ați putut vedea și în pelicula „Ho, Ho, Ho!. Deși lucrurile par simple și bine puse la punct, să știți că în spatele acestei aparente simplități se ascund detalii nebănuite și muncă asiduă:

Gina Pistol şi Smiley, primele fotografii din filmul "Oh, Ramona" în care joacă împreunăGina Pistol şi Smiley, primele fotografii din filmul "Oh, Ramona" în care joacă împreună

„În perioada în care am făcut castingul, m-am lovit de mulți tineri superficiali, care veneau complet nepregătiți la o probă în fața unui regizor. M-am întrebat de multe ori cum se poate așa ceva, să ți se ofere o șansă și să nu încerci să profiți de ea cu toate atuurile tale? Asta începe prin a te prezenta curat, pieptănat și cu textul învățat. Punct. Faci asta ca să te angajezi oriunde, de ce nu ca să joci într-un lungmetraj? Apoi, ar trebui să citești, să te informezi cât de cât despre ce e vorba. Am avut întâlniri de toate felurile, care m-au împins să generalizez în primă fază, să-i văd ca pe o generație superficială, care visează să câștige bani și faimă, dar fără să facă cel mai mic efort, spune Cristina Jacob, regizorul peliculei.

Cu siguranță că nici rolul lui Smiley nu va trece neobservat. De ce? Să explice chiar el: „Am fost preot, pepenar, adică vindeam pepeni, dansator și cântăreț, dar polițist niciodată într-un film. Scena pe care am filmat-o eu are nuditate în ea. Trebuie să vedeți la cinema despre ce e vorba. Comedia „Oh, Ramona! va fi lansată în cinematografele din toată țara pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților.

Citiţi continuarea materialului în revista VIVA! disponibilă din 1 februarie la toate punctele de difuzare a presei. 

Coperta VIVA! februarie

Coperta VIVA! februarie

Foto: PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter