Giulia și soțul ei aniversează 8 ani de căsnicie! "Nu ne-am dat seama când au trecut". Cum arătau atunci și acum

Publicat pe

Giulia și Vlad Huidu aniversează curând 8 ani de la nuntă, cu bune, și cu rele, și par mai puternici ca niciodată. Iată cum arăta cuplul la începuturile căsniciei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

La începutul lunii iulie, acum 8 ani, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, proaspeți părinți, spuneau DA și în fața lui Dumnezeu, ceremonie ce avea să le pecetluiască iubirea. Iulia a fost o mireasă superbă, într-o rochie elegantă și delicată, cu trenă lungă de trei metri. Si, evident, și o mamică foarte fericită, lucru care s-a citit pe fața ei tot timpul.

Citește și: Emily Burghelea și-a dat demisia de la Acces Direct. Asistenta TV a dezvăluit motivul cu lacrimi în ochi: 'E sub demnitatea mea umană…'

Botezul și nunta, în aceeași zi

După ceremonia religioasă, a urmat creștinarea fetiței lor, Antonia Sabina, în vârstă de trei luni. La final, mirii au luat în palmă câte un porumbel alb, din cei 10 pregătiţi să zboare la ieşirea lor din biserică. De atunci au trecut 8 ani și fericita familie s-a mărit cu încă un membru – Eduard Mikael, acum în vârstă de 5 ani. Curând, cei doi soți vor aniversa 8 ani de la căsătorie și, deși timpul și problemele i-au încercat, par la fel de optimiști ca la început.

Citește și:Motivul pentru care Raed Arafat nu s-a însurat niciodată: „Trebuie să alegi la un moment, să nu faci rău unei familii…”

„Cred că ne-am luat cu copiii…”

De-a lungul celor 8 ani, Giulia nu a încetat să surprindă, artista trecând printr-o mulțime de schimbări de look. A fost, pe rând, blondă, brunetă, și-a făcut părul roz, s-a tuns scurt, a suferit o operație de rinoplastie, și-a pus silicoane, dar un singur lucru a rămas neschimbat – dragostea ei pentru soț și cei doi copii. Recent, artista a postat pe contul de socializare niște fotografii în care apare alături de Vlad, la aniversarea căsătoriei, iar fanii i-au asigurat că sunt la fel de frumoși ca la începutul mariajului.

„Cred că ne-am luat cu copiii și nu ne-am dat seama când au trecut 8 ani de căsnicie, că altfel nu îmi explic! La mulți ani nouă! Să fim sănătoși și fericiți!”

Giulia și soțul ei aniversează 8 ani de căsnicie! "Nu ne-am dat seama când au trecut". Cum arătau atunci și acumGiulia și soțul ei aniversează 8 ani de căsnicie! "Nu ne-am dat seama când au trecut". Cum arătau atunci și acum

Au depășit momentele grele

În pofida faptului că au un mariaj reușit, Giulia și Vlad Huidu au trecut cândva și prin momente grele, cei doi fiind despărțiti o bună perioadă de timp…

„Am avut o perioadă de un an și jumătate în care am fost, oficial, despărțiți. Eu cred cu tărie că lucrurile s-au întâmplat exact așa cum. Nu a fost o treabă cu părinții, ci cu prietenii. Prietenii noștri sunt în continuare prietenii noștri, poate au avut nevoie de motive să vadă. Da, erau două tabere, și ai mei, și ai lui, parcă era război.

Citește și:Motivul pentru care Raed Arafat nu s-a însurat niciodată: „Trebuie să alegi la un moment, să nu faci rău unei familii…”

Să știi că eu chiar nu am regrete și nu am avut nicio dezamăgire regretabilă, care să mă chinuie ani în șir. Cred că dacă a fost vreun hop, înseamnă că am reușit să trec cu brio dacă nu îmi aduc aminte de el. În afară de Vlad, cine m-a făcut să plâng?”, povestea Giulia în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Din fericire, au decis să meargă înaint eși să-și salveze relația, iar azi se dovedește că au făcut cea mai bună alegere.

Foto: VIVA!, instagram, Libertatea

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter