Giulia vrea să renunțe la cariera ei și să se retragă la țară: „Îmi doresc să am colțișorul meu”

Publicat pe

Giulia Anghelescu vrea o viață nouă, departe de agitația din București. Artista vrea să renunțe chiar și la muzică pentru visul ei.

Cântăreața s-a săturat de cluburi, agitație și zgomot.

După două zile de relaxare, departe de agitația din Capitală, artista a rămas pe gânduri. 

 'În ultimul timp a început să îmi surâdă din ce în ce mai mult ideea de a mă muta la țară! Am trăit toată viața alergând de la un concert la altul, am schimbat sute de camere de hotel, m-am bucurat de toată atenția oamenilor care mi-au ascultat muzica, am fost la sute de petreceri, am simțit vibeul multor cluburi și discoteci, iar acum tot ce îmi doresc cel mai mult e să am colțișorul meu de liniște', a fost mesajul postat de Giulia Anghelescu.

Recent, artista a luat decizia de a face o schimbare de proporții, despre care a ținut să-și anunțe și fanii de pe contul de socializare. Giulia s-a pozat pe patul de spital alături de medicul ei, dar nu a dat prea multe detalii despre intervenția pe care a făcut-o.

Giulia vrea să renunțe la cariera ei și să se retragă la țară: „Îmi doresc să am colțișorul meu'Giulia vrea să renunțe la cariera ei și să se retragă la țară: „Îmi doresc să am colțișorul meu'

Giulia nu este la prima intervenție estetică și nici nu s-a ferit niciodată să vorbească despre asta. Artista și-a făcut mai întâi rinoplastie, iar mai apoi a apelat la injecțiile cu botox pentru corectarea ridurilor de expresie, dar și pentru augmentarea buzelor.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter