Globurile de Aur 2017 – strălucire, eleganţă, discursuri spumoase

Publicat pe

Strălucirea şi farmecul Hollywood-ului şi-au făcut simţite din plin prezenţa la primul eveniment de amploare al anului din industria cinematografică: Golden Globes, ediţia a 74-a, pe covorul roşu defilând toată crema artiştilor din cetatea filmului.

 

Globurile de Aur 2017 – strălucire, eleganţă, discursuri spumoaseGloburile de Aur 2017 – strălucire, eleganţă, discursuri spumoase

Mult aşteptata Gală a Globurilor de Aur a avut loc la Los Angeles, iar vedetele, în ţinute spectaculoase, au sosit una câte una la Beverly Hilton. 120 de echipe de filmare din lumea întreagă n-au mai prididit să filmeze starurile, care coborau din limuzine luxoase. Jessica Chastain, Michelle Williams, David Schwimmer, Hugh Laurie, Matt Damon, Emma Stone, Meryl Streep, Anette Bening, Sarah Jessica Parker… Aplauzele, uralele mulţimii şi bliţurile  aparatelor foto nu mai conteneau.
Ţinute fabuloase, zâmbete pe măsură, cu toţii erau pregătiţi pentru cea mai faimoasă petrecere din oraş. Atenţia tuturor a fost captată imediat de apariţia lui Mel Gibson (61), însoţit de mult mai tânăra sa iubită Rosalind Ross (26), superbă şi… însărcinată. Reese Witherspoon a strălucit într-o superbă rochie galbenă Atelier Versace, iar Emma Stone, a cărei ţinută Valentino a tăiat răsuflarea audienţei, a început seara cu un prim succes.

Ceva mai târziu, avea să câştige binemeritatul premiu „Best Actress pentru rolul său din muzicalul „La La Land. Una dintre senzaţiile serii au fost Scarlet, Sophia şi Sistine Stallone, fiicele celebrului Rocky, care şi-au făcut apariţia împreună, îmbrăcate în ţinute all black.

 

 

Anul acesta, gazda a fost celebrul comic Jimmy Fallon, secondat de o pleiadă de staruri, precum Drew Barrymore, Steve Carell, Matt Damon, Viola Davis sau Nicole Kidman. Întrebat despre poantele pe care urma să le spună în timp show-ului, Fallon nu a deconspirat nimic: „Doar eu şi hackerii ruşi ştim… Dar aşteptarea a meritat cu prisosinţă, show-ul acestuia fiind absolut fabulos. Fallon a deschis seara cu o parodie după începutul filmului „La La Land şi a cântecului său „Another Day of Sun, iscând ropote de aplauze.

Nu au lipsit momentele emoţionante, cum a fost discursul de acceptare a premiului ţinut de actriţa Tracee Ellis Ross („E drăguţ la 44! Îmi place aici!), nici cele penibile – lui Goldie Hawn i-a creat prompterul ceva probleme –, dar nici cele surprinzătoare: Ryan Gosling şi Andrew Garfield au sărbătorit premiul câştigat de Gosling printr-un sărut pe gură. Nu a fost uitată nici latura politică, Meryl Streep având un mic discurs anti-Trump, după ce a primit premiul Cecil B. DeMille pentru întreaga carieră.

 

 

 
Chiar dacă nu reprezintă un indiciu garantat cu privire la Premiile Oscar, Globurile de Aur ne ajută totuşi să ne facem o idee cu privire la potenţialii câştigători. În plus, seara de gală de la Globuri este una mult mai relaxată ca la Oscaruri, fiind stropită din belşug cu şampanie, iar invitaţii, răsfăţaţi cu mâncăruri fine de cei mai buni chefi, care anul acesta le-au servit un meniu decadent, încheiat cu un desert de 5 stele. Nici aşezarea la mese nu a fost întâmplătoare, organizatorii având grijă să nu existe „gafe care ar putea scurtcircuita comunicarea dintre invitaţi. Totul a fost gândit perfect, şi asta s-a văzut, atmosfera fiind excelentă.
Globurile de Aur 2017 şi-au anunţat câştigătorii! Casey Afflek, Viola Davis, Isabelle Hupert, Emma Stone, Ryan Gosling, Claire Foy, Billy Bob Thorton, Aaron Taylor Johnson, Hugh Laurie, Tom Hiddleston, Sarah Paulson, Olivia Colman, Donald Glover, Tracee Ellis Ross şi, nu în ultimul rând Meryl Streep sunt marii câştigători. Urmează petrecerea!

Oana Pantazi 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter