Grigore Leșe a plecat de pe scenă. S-a enervat la culme la un concert: „Eu am pus niște condiții!” 

Publicat pe

Grigore Leșe a plecat de pe scenă, după ce s-a enervat la culme în timpul unui concert pe care îl susținea la Târgu Lăpuș. Interpretul nu a mai vrut sub nicio formă să continue și a ales să părăsească scena, după ce condițiile impuse de el nu au fost respectate. 

Grigore Leșe s-a enervat la culme când o femeie a intrat în sala de concert, după ce el a început recitalul. Deși toată lumea și-a cerut scuze, interpretul nu a mai vrut sub nicio formă să rămână să continue concertul.

„Gata, la revedere! Îmi pare foarte rău, am spus să închideți ușa! A intrat doamna, la revedere, plecăm! Asta este! Nu, nu. Gata, gata! E disciplină, gata, gata, disciplină! Puteți să înjurați, să scrieți unde vreți, nu mă interesează. Eu am spus ceva! Gata, gata, la revedere! Îmi pare foarte rău, nu ne jucăm! Poate să vină mama aici, poate să vină Hristos! Eu am pus niște condiții!', a spus Grigore Leşe către public.

Nu e prima dată când Gabriel Leșe este în centrul unui scandal. În urmă cu câțiva ani, la Toronto, acesta a mai trecut printr-un episod asemăntor. Un spectator s-a plâns și de faptul că Leșe s-a supărat pe un copil care plângea în public. Totul a fost relatat la vremea respectivă de George Moțoc, pe blogul său.

„În secunda următoare te opreşti din cîntat, îţi pui o cută groasă pe mijlocu frunţii, şi terorizezi pe toată lumea, pentru că un prunc din rîndul din spate o cutezat să deschidă guriţa. (…) Tu ce-ai făcut? Ai alungat familia aia cu doi prunci afară din biserică. Ai mai tras şi un discurs despre asta! Ai pus-o şi pe fătuca aia care a organizat concertul să se încrunte de cîte ori se auzea un scîrţîit în biserică. Şi în timp ce ea se încrunta, tu horeai prin biserică scîrţîind de unu singur. De aia, cînd n-am mai putut răbda, am boncănit una bună, apoi m-am ridicat, mi-am luat prietena canadiancă şi am ieşit de la concertul tău. Şi înainte de ieşire am mai boncănit una bună, să fiu sigur că ai auzit', a scris George Moțoc.

FOTO: Libertatea

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter