Hannelore de la Insula Iubirii a ieşit în club, după despărţirea de Bogdan. Cine i-a fost alături fostei concurente

Publicat pe

Hannelore de la Insula Iubirii încearcă să treacă peste despărţirea de Bogdan. Aceasta a ieşit în club. Iată alături de cine s-a distrat fosta concurentă!

Hannelore de la Insula Iubirii a trecut peste o despărţire de curând. Pare că încearcă să uite de trecutul dureros şi să pornească pe un nou drum. Recent, fosta concurentă a ieşit în club. Nu a fost singură, ci însoţită de mai multe prietene.

Rochia strâmtă și crăpată pe picior i-a pus în evidenţă corpul perfect, iar mesajele au curs lanț, mulți dintre prietenii virtuali fiind surpriși de cât de îndrăzneață este Hanne.

„Eşti superbă!”, i-a scris cineva în dreptul imaginii. Se pare că se simte destul de bine, are zâmbetul până la urechi.

De curând, Hannelore și Andi s-au revăzut  la un târg de nunți, unde s-au privit în ochi și s-au îmbrățișat, cel mai probabil dorul era foarte mare. Fosta concurentă de la Insula iubirii s-a bucurat când l-a văzut pe cel care a reușit să o facă să-și ia gândul de la Bogdan.

Când a văzut-o pe Hannelore la evenimentul respectiv, Andi s-a dus zâmbind către ea și i-a dăruit un trandafir roșu. Preț de câteva secunde cei doi s-au ținut în brațe, iar imaginile au fost surprinse de cei prezenți la târg. Hannelore de la Insula iubirii și Andi nu-și mai puteau stăpâni emoțiile și erau cu zâmbetul pe față după scurta întâlnire.

Bogdan și Hannelore de la Insula iubirii sunt despărțiți de 3 luni

Când puțini se mai așteptau, Hannelore și Bogdan de la Insula iubirii s-au despărțit. Cei doi s-au întors din Thailanda, iar la scurt timp s-au căsătorit. Căsnicia lor nu a durat prea mult, pentru că se pare că aceștia și-au spus adio după doar 6 luni. În tot acest timp, fosta concurentă a mințit și a ales să se căsătorească doar de dragul de a o face. ‘Suntem despărțiti de 3 luni, este vreo regulă care spune cât timp trebuie să stai singur?’, a spus Bogdan de la Insula iubirii.

Asta înseamnă că atunci când Hannelore și Bogdan de la Insula iubirii au fost plecați la Viena, în luna decembrie, cei doi nu mai formau un cuplu. Aceștia au continuat să pozeze în cuplul perfect, deși între ei nu mai era nimic. Mai mult, Hannelore posta pe rețelele de socializare mesaje în care îi declara toată iubirea ei lui Bogdan. Ei bine, acum adevărul a ieșit la iveală și se pare, conform spuselor lui Bogdan, că despărțirea de Hannelore s-a produs în urmă cu trei luni, timp în care concurentul și-a făcut o altă iubită.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter