Hannelore este de nerecunoscut. Fosta concurentă de la Insula Iubirii și-a schimbat complet look-ul și s-a "tunat"

Publicat pe

Hannelore și-a schimbat radical look-ul. Fosta concurentă de la Insula Iubirii a decis să renunțe la nuanța de blond cu care ne-a obișnuit.  Mai mult, ea a și-a pus acid hialuronic în buze și a avut o intervenție de mărire a sânilor. 

Hannelore este de nerecunoscut. Fosta concurentă de la Insula Iubirii și-a schimbat complet look-ul și s-a "tunat"Hannelore este de nerecunoscut. Fosta concurentă de la Insula Iubirii și-a schimbat complet look-ul și s-a "tunat"

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Fanii s-au arătat extrem de încântați de noul look al lui Hannelore. 

Hannelore a fost concurentă în cel de-al patrulea sezon „Insula Iubirii” de la Antena 1. Ea a intrat în show-ul iubirii alături de Bogdan. Cei doi au întâmpinat probleme pe parcursul emisiunii filmate în Thailanda, au fost la un pas de a se despărţi după ce ea s-a apropiat de ispita Andi.

Ulterior, când au ajuns acasă, Hannelore şi Bogdan au devenit soţ şi soţie. Cei doi nu au făcut nunta în România, ci pe meleaguri străine. 

Mariajul lor nu a durat prea mult, pare că nu s-au înţeles şi au decis să divorţeze. Au luat-o pe drumuri separate, au pornit noi provocări. „În urma concluziilor aberante cum că Andi ar avea vreo legătură cu divorţul nostru, ei bine el nu are nici o legătură, principalul motiv este că lucrurile nu s-au schimbat în bine cum speram că se vor întâmpla, căsătoria fiind încă o şansă pentru a salva relaţia noastră.”a transmis la momentul respectiv Bogdan.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter