Harper Beckam a avut parte de o aniversare demnă de o prinţesă

Publicat pe

Harper, fetiţa cuplului David şi Victoria Beckham, a împlinit 6 ani, iar celebrii ei părinţi i-au putut oferi unul dintre cele mai frumoase cadouri.

 

Nimic nu este prea mult pentru mezina familiei Beckham, care duce o viaţa cu adevărat fabuloasă. Micuţa a împlnit 6 ani, iar aniversarea de anul acesta a fost cu adevărat memorabilă pentru ea.

 

De ziua ei de naştere Harper a fost invitată la un tea party chiar la Palatul Buckingham şi a avut ocazia să întâlnească o prinţesă adevărată, şi anume pe Prinţesa Eugenie, fiica lui Sarah Ferguson şi a Prinţului Andrew.

 

Ce poate fi mai frumos pentru o fetiţă decât să-şi aniverseze ziua de naştere într-un palat şi să îmbrace o rochie de prinţesă?

 

Vezi si:

 

Melania Trump si Brigitte Macron au fost eclipsate la summit-ul G20. Cine este Prima Doamna care a atras toate privirile

 

Harper a avut parte de tot, ea purtând o rochie ca a Elsei, personajul atât de îndrăgit de fetiţele din toată lumea. Astfel îmbrăcată şi ţinând un balon roşu în mână, Harper a fost fotografiată în faţa palatului Buckingham.

 

O altă fotografie o surprinde pe Harper înconjurată de prietenele ei, alături de care a pozat într-un salon al Palatului Buckingham. Fetiţelor li s-a alăturat şi Prinţesa Eugenie, iar petrecerea a căpătat dimensiuni de basm.

 

Victoria şi David Beckahm au dezvăluit mai multe fotografii din ziua în care  „norocoasa Harper' a împlinit 6 ani, scriindu-i şi unul dintre cele mai frumoase mesaje: „La mulţi ani tinerei noastre domnişoare atât de speciale. O fetiţă atât de specială care aduce atâta bucurie şi fericire în vieţile noastre. Aniversarea de 6 ani (nu-mi vine să cred că ai împlinit 6 ani) a fost una dintre cele mai extraordinare zile. Te iubim, frumoasă domnişoară!'

 

David Beckham a ţinut să lămurească faptul că Palatul Buckingham nu şi-a deschis porţile special pentru ziua lui Harper, fiind vorba de un tea party la care familia Beckham a participat alături de alţi invitaţi. David, mama lui şi micuţa Harper au fost onoraţi să meargă la aceast tea party alături de câţiva colegi de clasă de-ai lui lui Harper. „Am fost onoraţi să participăm. Cel mai frumos tea party', a scris David.

 

Foto: Instagram

 

Harper Beckam a avut parte de o aniversare demnă de o prinţesăHarper Beckam a avut parte de o aniversare demnă de o prinţesă

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter