Harry – Un prinţ angajat. 17 fotografii care dovedesc cât de implicat este

Publicat pe

La fel ca şi William, Printul Harry calcă pe urmele mamei lui, Printesa Diana, făcând din actele caritabile prioritatea sa.

 

Şi dacă Prinţul William va conduce într-o buna zi Regatul Unit, fratele lui mai mic şi-a găsit şi el drumul, fiind extrem de vizibil, tot timpul aproape de oamenii cu probleme, precum cei răniţi în conflictele armate sau cei care trăiesc în zonele sărace ale Africii.

 

Prinţul şi-a arătat patrioismul înrolându-se în trupele care au luptat în Afganistan, găseşte cuvinte de încurajare pentru cei răniţi şi nu are nicio reţinere în a-şi îşi sufleca mânecile pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie de ajutor, fie că sunt la Manchester sau într-un sat îndepărtat din Nepal.

 

Harry este un mare suporter al Jocurilor Invictus, o competiţie organizată în Marea Britanie pentru soldaţii răniţi in zonele de conflict din Afganistan şi Irak. Competiţia adună 400 de sportivi cu dizabilităţi din 13 ţări şi durează cinci zile. „Dupa ce m-am întors în UK după prima deplasare în Afganistan am ştiut că am responsabilitarea să-i ajut pe toţi veteranii să trăiască sănătos şi să aibă o viaţa demnă'.

 

Foto: Facebook

 

Harry – Un prinţ angajat. 17 fotografii care dovedesc cât de implicat esteHarry – Un prinţ angajat. 17 fotografii care dovedesc cât de implicat este

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter