Harvey Weinstein – atacat de un bărbat într-un restaurant!

Publicat pe

Probabil că, la ora asta, nu mai există cineva de pe planetă care să nu fi aflat despre scandalul iscat de acuzațiile de hărțuire sexuală ce i-au fost aduse producătorului american Harvey Weinstein și despre mișcarea #MeToo declanșată de numărul imens de confesiuni ce i-au urmat. Drept urmare, Weinstein, devenit inamicul public numărul 1 al Americii, a fost jignit și atacat de un bărbat, în timp ce lua masa într-un restaurant.

 

Harvey Weinstein și fosta lui soție, designerul Georgina Chapman

 

În timp ce lua masa într-un restaurant din Scottsdale, Arizona, Harvey Weinstein, mogulul filmelor de la Hollywood, a fost jignit și pălmuit de un bărbat care se afla la o altă masă și care l-a recunoscut, deși acesta era neras și purta un fes. Producătorul era însoțit de un sober coach (cel ce îl ajută să-și păstreze sobrietatea), iar acesta a încercat să aplaneze lucrurile și să-i împiedice pe cei din jur să imortalizeze momentul.

 

Bărbatul care l-a agresat pe Weinstein, pe nume Steva, care ulterior a recunoscut că băuse ceva, mai întâi i-a cerut producătorului să facă o poză cu el, însă a fost refuzat politicos. Ulterior, când Harvey și însoțitorul său s-au ridicat de la masă și au trecut pe lângă el, bărbatul s-a repezit și l-a pălmuit de două ori pe Harvey, după care i-a aruncat cuvinte injurioase.

 

Întreaga scenă a fost filmată, iar cuvintele agresorului se aud perfect: „Youre a piece of shit for what you did!' („Ești un rahat pentru ceea ce ai făcut'). Însoțitorul lui Weinstein s-a interpus între el și agresor, dar era deja prea târziu… A reușit să stopeze lucrurile și situația nu a degenerat, producătorul ieșind să iasă din restaurant în siguranță. Deși întregul moment a fost filmat și circulă deja pe internet, Weinstein nu a chemat poliția și nici nu a făcut plângere. Are deja destule pe cap – a fost acuzat de hărțuire și asalt de mai mult de 82 de femei! –, iar acum se confruntă și cu divorțul, soția sa, designerul Georgina Chapman, părăsindu-l, așa cum era și de așteptat.

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter