Hashtag-ul vedetelor: #altaintrebare. Imagini virale care te vor amuza!

Publicat pe

Declarațiile politicienilor le inspiră pe vedete să creeze tot felul de glume pe seama acestora. Celebra replică „altă întrebare' le-a dezvoltat spiritul creativ Deliei, Lorei, dar și Lidiei Buble, care au postat imagini amuzante pe rețelele de socializare.

Lora a făcut haz de necaz pe Instagram. A postat o fotografie cu o întrebare din una din piesele sale „De ce ne împotrivim?' la care a adăugat celebrul răspuns al ministrului Justiției, Florin Iordache.

Delia nu se lasă mai prejos, așa că prietenul ei Codin Maticiuc i-a creeat un colaj cu întrebarea „Cine m-a făcut om mare?'. Răspunsul, cum era și normal, a amuzat-o foarte tare.

Hashtag-ul viral a ajuns și la Lidia Buble. Aceasta a postat o imagine cu un băiat care o cere în căsătorie pe aleasa inimii sale. În loc să existe un răspuns afirmativ frumoasei întrebări, #altăîntrebare strică tot momentul romantic.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Citește și:

Hashtag-ul zilei: #friday

Hashtag-ul zilei: #myfirstvisit

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter