Hilaria şi Alec Baldwin – Primele fotografii cu întreaga familie

Publicat pe

Hilaria şi Alec Baldwin au devenit in urmă cu o lună părinţi pentru a doua oară, Hilaria aducând pe lume un băieţel pe care l-au numit Rafael.

 

Mare fană Instagram unde postează foarte des fotografii cu ea şi familia ei, Hilaria le-a împărtăşit fanilor şi primele cadre cu bebeluşul său pe care îl alintă Rafaelito.

 

Acesta apare în fotografii şi împreună cu surioara lui, Carmen, dar şi cu celebrul lui tată. „Aceasta este tot ceea ce mi-am dorit în viaţă', mărturiseşte instructoarea de yoga, care trăieşte o incredibilă poveste de dragoste alături de Alec Baldwin.

 

Cei doi au sărbătorit de curând 3 ani de la căsătorie, Hilaria marcând evenimentul prin postarea unui filmuleţ pe Instagram cu fotografii inedite de la nunta lor.

 

Foto: Instagram

 

Hilaria şi Alec Baldwin – Primele fotografii cu întreaga familieHilaria şi Alec Baldwin – Primele fotografii cu întreaga familie
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter