Hollywood-ul e in vacanţă!

Publicat pe

Înainte de începerea sezonului marilor premii ale industriei cinematografice, vedetele de la Hollywood se relaxează în diverse locuri exotice. Preferinţele sunt clare, celebrităţile alegând staţiunile de ski sau pe cele exotice şi extrem de călduroase precum St. Barth, Los Cabos sau Hawaii.

 

George Clooney şi Amal Alamuddin şi-au întâlnit bunii prieteni, Cindy Crawford şi Rande Gerber în Mexic, în timp ce Leonardo DiCaprio nu se dezice, actorul începând noul an în St. Barts, înconjurat de top modele superbe.

 

Surprinsă în timpul vacanţei din Hawaii, Pamela Anderson nu-şi arată deloc cei 47 de ani. Îmbrăcată într-un costum de baie roşu peste care şi-a pus un maiou alb, lejer, Pamela şi-a lăsat la vedere picioarele bronzate şi extrem de tonifiate.

 

Top modelul Heidi Klum se bucură de vacanţa din St. Barts şi de compania iubitului ei, Vito Schnabel, aceasta staţiune fiind destinaţia aleasă şi de actriţa Salma Hayek.

 

Madonna, Gwen Stefani sau Pink fac nota discordanta cu restul celebritatilor, alegand pentru această perioadă vacanţele în staţiunile de ski.

 

Foto: Hepta

 

Hollywood-ul e in vacanţă!Hollywood-ul e in vacanţă!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter