Horia Brenciu a făcut vaccinul anti-COVID-19. Cum a răspuns celor care l-au acuzat că a plătit ca să intre în față

Publicat pe

Horia Brenciu a intrat în rândul vedetelor care s-au vaccinat anti-COVID-19. Artistul a făcut vaccinul chiar de Ziua Femeii, pe data de 8 Martie. El a ținut să îi mulțumească soției sale pentru suport.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horia Brenciu a anunțat printr-un mesaj pe rețelele de socializare că s-a vaccinat anti-COVID-19. Artistul i-a mulțumit soției sale și a postat un videoclip din cabinetul medical.

Horia Brenciu a făcut vaccinul anti-COVID-19. Cum a răspuns celor care l-au acuzat că a plătit ca să intre în fațăHoria Brenciu a făcut vaccinul anti-COVID-19. Cum a răspuns celor care l-au acuzat că a plătit ca să intre în față

'Veni, vidi, vaccin, vici! 🙂 Și dacă doriți să nu simțiți înțepătura, My way' merge de minune! Mulțumesc soției pentru suport! 🙂 PS – vaccinat de 8 martie… N-am anticipat asta. Ce nu fac eu pentru sexul frumos?! ;-)', este mesajul transmis de artist.

A fost criticat de fani că a făcut vaccinul

Așa cum era de așteptat, nici Horia Brenciu nu a fost scutit de comentariile acide ale fanilor, care l-au acuzat că s-ar fi vaccinat cu pile, înaintea altora care aveau, probabil, mai mare nevoie: Cat v-a costat să vă vaccinaţi? Mama are 75 de ani şi nici acum nu a fost vaccinată şi nici nu a reuşit să fie programată de doctorul de familie deoarece nu mai sunt locuri!', a scris cineva. Răspunsul artistului nu s-a lăsat deloc așteptat. Nu m-a costat vaccinarea. Am aşteptat cuminte programarea'.

Drama neștiută a lui Horia Brenciu. Nu ține legătura cu fratele său

Din păcate, relația dintre cei doi frați nu este una caldă.
Horia Brenciu i-a acordat un interviu Eugeniei Vodă, la ‘Profesioniștii’, unde a abordat un subiect extrem de personal și dureros, acela al relației cu fratele său, Mariu Brenciu. Juratul ‘Vocea României’ a recunoscut că nu mai ține legătura cu tenorul, povestind care au fost motivele disensiunilor.

citește și: Radu Ștefan Bănică, totul despre relația cu tatăl lui:„Nu este ușor. De mic a trebuie să mă cenzurez’/ EXCLUSIV

Citește și: 15 ani de când a murit Laura Stoica. Ce face mama artistei azi, pe 9 martie:„Mergem la mormânt cu…’

Citește și: Bianca Comănici și-a pus silicoane! Prima declarație de pe patul de spital:„Sunt șocată!’

Citește și: Adi Bărar, de la trupa Cargo, înmormântat în condiții de pandemie.Doar familia și colegii pot participa

Cred că a fost odată cu țara. Pentru că el a câștigat câteva concursuri internaționale și a zis că se mută în Belgia, țară în care s-a dus împreună cu soția lui și, din momentul acela, lucrurile s-au răcit’. Ultima întâlnire a fost la Festivalul George Enescu, unde fratele meu a cântat și am fost în sală chiar cu tata. După aceea, eu am plecat acasă cu tata, iar el a avut o întâlnire cu niște prieteni și a doua zi a plecat‘, a declarat Horia Brenciu.

Vedeta și-a exprimat totuși dorința de a relua legătura cu fratele său.
Dacă el ar fi fost aici, l-aș fi asasinat cu bătăi în ușă și cu telefoane. Dar el este undeva în Europa, pentru că am auzit că s-a mutat din locul în care era. Respect intimitatea pe care a ales să o aibă fratele meu și sper ca într-o bună zi să se întoarcă. Mie mi-e foarte greu să vorbesc despre el pentru că mi-a spus să nu mai discut despre el‘, a mărturisit Horia despre Marius Brenciu care, în ciuda faimei internaționale, duce o viață foarte discretă, fără rețele sociale.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter