Horia Tecău s-a calificat în finala de dublu masculin de la US Open – “E un sentiment minunat”

Publicat pe

Horia Tecău (32 ani) și Jean Julien Rojer (36 ani) s-au calificat aseară în finala probei de dublu de la US Open, după ce i-au învins pe Henri Kontinen (27 ani) și John Peers (29 ani), scor 1-6, 7-6, 7-5, cotaţi ca principalii favoriţi.

Finala va avea loc în această seară, de la ora 19.00, iar Horia Tecău și Jean Julien Rojer vor întâlni perechea F. Lopez/M. Lopez.

Horia Tecău şi partenerul lui au avut un început dificil de semifinală, ei pierzând primul set la 1  în doar 23 de minute.

Favoriţi numărul 12, Horia Tecău și Jean Julien Rojer au reuşit un set doi foarte bun, pe care l-au câştigat la tie-break, scor 7-6.

Cei doi au reuşit să se concentreze foarte bine şi în setul 3 pe care l-au câştigat cu 7-5, reuşind astfel o performanţă foate bună, care le dă şansa să participe şi la Turneul Campionilor de la Londra.

„Ei au început foarte bine meciul. Noi nu am intrat foarte conectați, dar a trebuit să ne revenim. Aveau un serviciu bun, însă ne-am zis că dacă noi vom începe să servim bine, oportunitățile se vor ivi. Ne-am concentrat și așa am reușit să ajungem în tie-break în setul doi. E un sentiment minunat doar să participi la un Grand Slam, cu atât mai mult să ajungi în finală. Pentru asta muncim, asta ne motivează”, a declarat Horia imediat după partidă.

De asemenea, Horia Tecău este calificat şi în semifinala de la dublu mixt, alături de jucătoarea americană Coco Vandeweghe.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter