Hugh Grant va deveni din nou tată la 57 de ani!

Publicat pe

Actorul Hugh Grant și iubita lui Anna Eberstein, producătoare suedeză de televiziune, sunt pe cale să-și mărească familia, actorului britanic, care mai are doi copii dintr-o altă relație, urmând să devină, la 57 de ani, tată pentru a cincea oară!

 

Hugh Grant și Anna Eberstein, cea care îl va face din nou tată pe actor.

 

Cunoscut din Patru nunți și o înmormântare, Mickey Blue Eyes, Notting Hill, Bridget Jones Diary și Sense and sensibility, Hugh Grant a fost dintotdeauna tipul sexy, etern îndrăgostit, sensibil și cu umor negru al cinematografiei britanice, așadar nu a dus lipsă de iubite celebre, dar cu niciuna nu a ajuns la altar. Nici măcar cu superba Liz Hurley, care a așteptat nu mai puțin de 13 ani un inel de logodnă.

 

Hugh Grant și Liz Hurley, cea care i-a fost logodnică timp de 13 ani!

 

În cele din urmă, faimosul playboy britanic tot a fost prins în mreje, două dintre nenumăratele sale iubite dăruindu-i patru copii, iar acum al cincilea este deja pe drum! Cândva, la emisiunea lui Howard Stern, actorul afirma că nu crede în monogamie și nici în fidelitate în relațiile lungi. De asemenea, nu se vedea tată din nou. „Copiii mei mă plac aşa cum sunt. Ei ştiu cu ce mă ocup, chiar dacă nu mai fac atât de multe filme acum şi îmi pierd timpul făcând politică şi alte lucruri. Şi da, cred că mă voi opri la patru copii!. Din păcate sau din fericire pentru el, nu s-a oprit, iubita lui, Anna Eberstein fiind din nou însărcinată.

 

Hugh Grant – de cinci ori tată

 

Cele două femei din viața lui care i-au dăruit copii se numesc Tinglan Hong, o recepționistă dintr-un restaurant chinezesc din Londra, și Anna Eberstein, o producătoare suedeză de televiziune. Chiar dacă nu s-a căsătorit cu niciuna dintre cele două, Hugh Grant a produs o adevărată telenovelă din viața sa reală. În 2011, s-a născut Tabitha, fetița rezultată din relația cu recepționista de origine chineză. Fix un an mai târziu, în septembrie 2012, Anna Eberstein i-a dăruit un băiețel (John Mungo), dar lui Hugh i-a trebuit un an să recunoască paternitatea copilului. Între timp, acesta a reluat relația cu Tinlang Hong, care, la doar trei luni după Anna, a născut și ea un băiețel (Felix Chang)! La vremea aceea, „meciul” s-a terminat cu remiză, deoarece Anna l-a iertat pe Hugh și, drept dovadă, i-a mai dăruit un copil, o fetiță. În cele din urmă, producătoarea suedeză a întrecut-o „la mustață” pe recepționista chineză, deoarece în scurt timp urmează să-i dăruiască cel de-al treilea copil lui Grant, pentru el al cincilea. Nu putem să nu ne întrebăm: dacă urmează copilul cu numărul șase, al cui va fi?

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter