Hugh Jackman: “Nu pot să vă spun câți oameni am înjunghiat”

Publicat pe

După nouă performanțe de-a lungul a 17 ani, Hugh Jackman a decis să se despartă de personajul Wolverine/Logan, din franciza de succes X-Men, foarte iubit de fanii genului. Chiar dacă o face nu fără o umbră de regret, există și un motiv pentru care actorul răsuflă ușurat…

 

 

Pentru Hugh Jackman (48) despărțirea de personajul care i-a adus atâția fani timp de 17 ani reprezintă un moment extrem de emoționant, cu atât mai mult cu cât actorul australian va fi întotdeauna asociat cu personajul de benzi desenate Wolverine, însă faptul că va scăpa de bine-cunoscutele gheare de oțel îi produce o mare ușurare, fiindcă, de-a lungul timpului actorul a reușit nu doar să se rănească pe sine, ci chiar să-i rănească și să-i înjunghie pe cei din jurul său în mod repetat.

 

Nu pot să vă spun câți oameni am înjunghiat și cum m-am înjunghiat și pe mine. Ghearele alea erau mașini de ucis', a declarat actorul pentru Entertainment Weekly. Jackman nu a dat nume, dar și-a amintit un incident care a avut loc în timpul filmărilor la X-Men care l-a marcat destul de tare, pentru că a reușit să o înjunghie de două ori în braț pe cascadoarea care a făcut dublura personajul Mystique. Am înjunghiat cascadoarea care a dublat-o pe Mystique de două ori în braț. Evident că m-am panicat puțin. Nu înjunghii pe cineva în fiecare zi', a spus actorul.

 

În cele din urmă, actorul a reușit să diminueze numărul victimelor din jur făcând exerciții pentru a se obișnui cu ghearele. Din nefericire, deși a reușit să nu-i mai rănească pe cei din jur, Jackman a uitat să exerseze și în privința sa, astfel încât a sfârșit prin a se umple de cicatrici. Obișnuiam să exersez pentru a nu răni oamenii (cu ghearele). Dar singurul lucru pe care l-am neglijat a fost să duc la bun sfârșit ce am început… Am o mulțime de cicatrici pe coapse, și nu arată cool deloc. Am ajuns destul de aproape de unele zone sensibile, dar totul e în regulă', și-a asigurat Hugh fanii.

 

 

Deși regretăm că îndrăgitul actor a luat decizia de a renunța la personajul său, îl așteptăm cu interes, pentru ultima oară în rol, pe 3 mai, când filmul Wolwerine 3 va rula în cinematografele din România.

 

Oana Pantazi

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter