Ianca, fiica lui Răzvan Simion, vrea să facă facultateaîn străinătate: "Îmi doresc foarte mult să ajut oamenii"

Publicat pe

Ianca, fiica lui Răzvan Simion are are planuri mari, când vine vorba de evoluția ei profesională. Tânăra are deja 18 ani și s-a gândit foarte serios la ce și-ar dori să facă pe viitor. Ianca nu s-a îndreptat către domeniul divertismentului, asememea tatălui ei. Adolescenta și-a pus în gând să-și continue studiile în străinătate pentru a învăța o meserie prin care ar putea ajuta mulți oameni.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ianca, fiica lui Răzvan Simion are are planuri mari, în ceea ce privește profesia pe care o va practica în viitor. Fata prezentatorului e de o frumusețe specială și s-a focusat dintotdeauna pe școală și studii. Ajunsă la 18 ani, Ianca a decis că și-ar dori să urmeze facultatea în afară. Fetei i-ar plăce să devină psiholog, inițiativă pe care Răzvan Simion o susține din tot sufletul.

Ianca, fiica lui Răzvan Simion, vrea să facă facultateaîn străinătate: "Îmi doresc foarte mult să ajut oamenii"Ianca, fiica lui Răzvan Simion, vrea să facă facultateaîn străinătate: "Îmi doresc foarte mult să ajut oamenii"

Ianca, fiica lui Răzvan Simion are are planuri mari

Ianca, fiica lui Răzvan Simion din primul mariaj, a ajuns la momentul în care a fost nevoită să se decidă către ce profesie i-ar plăcea să se îndrepte pe viitor. După ce s-a gândit destul de bine, adolescenta a decis că vrea să studieze psihologia la o facultate din străinătate. Ianca își dorește să ajute oamenii, de aceea s-a orientat către o profesie în care poate oferi sfaturi de viață și îndrumări.

„Vreau să studiez în afară, mă gândeam psihologie. (…) Eu vreau să ajut, asta îmi doresc foarte mult și să creez legături cu oamenii. (…) Acum am terminat Școala de Șoferi, trebuie să dau examenul. De curând chiar mă gândeam la o mașinuță, dar transportul în comun e cu totul diferit față de ce e la noi', a spus Ianca, fiica lui Răzvan Simion, pentru Antena Stars.

Ce-i reproșează Răzvan Simion fiicei sale, Ianca

Răzvan Simion o susține pe fiica sa în ceea ce privește studiile. Singurul aspect pe care l-ar avea de reproșat prezentatorul este acela că Ianca are tendința de a fi nehotărâtă. Acesta a dezvăluit că, în ultima vreme, tânăra a devenit mai atașată de Barcelona și i-ar plăcea ca fiica sa să se stabilească în Spania. De asemenea, Simion, ca orice părinte pragmatic, a declarat că nu-i poate îndeplini momentan fiicei sale dorința de a avea o mașină, întrucât ea are câteva decizii importante de luat, mai întâi.

„Trebuie să se hotărască, schimbă locațiile foarte des, ultima a rămas Barcelona (…) Să vedem cum se așterne lucrurile și de la toamnă vedem. Nici mie nu îmi displace să mă pensionez în Spania, cu textul că mă duc să văd ce face fiica mea, de aia o încurajez. (…) Dacă nu, ne descurcăm și mai aproape de casă. Ne-am sfătuit (…) Urmează examenul, a terminat Școala de Șoferi și probabil ăsta e următorul pas (n.r. să îi cumpere mașină). Dar dacă ea vrea să plece din țară nu are rost să ne împovărăm bugetul familiei cu o mașină', a adăugat prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani.

FOTO: Facebook/Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter