Îi face, dar nu-i poartă! Cătălin Botezatu nu are mereu lenjerie intimă pe el

Publicat pe

Cătălin Botezatu este o apariție de fiecare dată când iese în public. Celebrul designer are un stil vestimentar aparte și reușește de fiecare dată să ne surprindă în mod plăcut. Cătălin Botezatu nu poartă mereu lenjerie intimă, iar asta ne-a spus chiar el. Acesta îi face, însă nu îi și poartă de fiecare dată. 

Celebrul desginer nu a putut lipsi de la VIVA! Influencers Party, unde ne-a atras privirea cu ținuta pe care a purtat-o. Celebrul designer avea o geacă din crocodil, iar la ochi purta o pereche de ochelari care nici măcar nu au apărut încă în România. Pe lângă prezentarea pieselor vestimentare pe care le avea pe el, Cătălin Botezatu ne-a făcut și o dezvăluire. Deși are o linie de lenjerie intimă, celebrul desinger nu o poartă tot timpul, acesta a recunoscut că uneori preferă să nu își ia.

'Nu îmi prea place să mă evaluez așa. Niște ghete din crocodil, un pantalon al unui brand celebru, o geacă de crocodil, tricou Botezatu, niște ochelari Tom Ford care nu au apărut. Sunt imaginea unei firme care lansează ochelari în România și am șansa de a purta ochelarii înainte de a-i purta. Am acest accesoriu în bărbiță. Am lenjerie initmă Botezatu. Da?! Da? Da, am. Nu, că uneori nu port. Și cam atât', ne-a mărturisit Cătălin Botezatu.

Citește și: Cătălin Botezatu și-a făcut o schimbare de look. Creatorul de modă e excentric la 52 de ani

Citește și: A avut relații cu Tania Budi și Bianca Brad, dar ea este marea iubire a lui Cătălin Botezatu: 'Vorbim aproape zilnic'

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter