Îl mai ții minte pe actorul din "Love Story"? Ryan O'Neal e greu de recunoscut, dar dragostea pentru partenera lui de film nu i-a trecut!

Publicat pe

Filmul „Love Story” a marcat anii ’70, povestea de dragoste dintre Jenny și Oliver devenind iconică. Nici sentimentele lui Ryan O’Neal pentru partenera lui nu s-au schimbat, deși au trecut 50 de ani…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Acum, Ryan O’Neal are 79 de ani, două căsătorii la activ și patru copii, și numai ochii mai amintesc de tânărul blond și frumos care făcea femeile de pe tot mapamondul să suspine, însă recunoaște că sentimentele lui pentru partenera sa de film nu s-au disipat…

O iubire imposibilă…

Povestea de dragoste dintre Oliver Barett IV, un tânăr provenit dintr-o familie înstărită și respectată, și Jennifer Cavilleri, o fată de condiție medie, a devenit una dintre cele mai iconice povești de dragoste ale anilor ’70. Chiar dacă finalul, în care ea moare de leucemie, e extrem de dureros, milioane de tineri din lumea întreagă au idealizat la vremea respectivă povestea unei iubiri imposibile… La fel de imposibilă s-a dovedit însă și dragostea între protagoniștii filmului.

Citește și: Cine este și cum arată iubitul Madonnei, mai tânăr cu 36 de ani decât ea: „Nu-mi puteam imagina pe nimeni mai bun cu care să-mi petrec carantina”

În 2017, când s-au reunit pentru a juca împreună în piesa Love Letters', Ali MacGraw și Ryan ONeal au fost invitații lui Oprah Winfrey, unde au povestit despre afecțiunea reciprocă pe care și-au purtat-o dintotdeauna, deși nu au format niciodată un cuplu în afara scenei.

… transformată în prietenie

Deși actrița a menționat că nu a fost niciodată o parteneră de viață comodă, partenerul ei din Love Story a recunoscut că asta nu l-a împiedicat să se îndrăgostească de ea. Desigur, faptul că, la vremea respectivă ea era căsătorită cu Robert Evans la vremea respectivă a fost un impediment major pentru ei…

Citește și: O mai ții minte pe Monica, din serialul Friends? Cât de mult au schimbat-o operațiile estetice pe Courtney Cox: „Să îmbătrâneşti nu este cel mai uşor lucru”

„Îți aduci aminte că te-am rugat să mergi în Europa cu mine?”, i-a spus Ryan fostei sale partenere. „Avea soț, dar mie nu-mi păsa”, i s-a confesat acesta lui Oprah, în timp ce actrița a recunoscut că erau foarte îndrăgostiți unul de altul.

Între timp, viața i-a dus pe drumuri separate, ea căsătorindu-se de trei ori și el de două, însă și acum, când Ryan are 79 de ani, iar Ali 89, sentimentele nu au dispărut, transformându-se într-o frumoasă și longevivă prietenie.

Îl mai ții minte pe actorul din "Love Story"? Ryan O'Neal e greu de recunoscut, dar dragostea pentru partenera lui de film nu i-a trecut!Îl mai ții minte pe actorul din "Love Story"? Ryan O'Neal e greu de recunoscut, dar dragostea pentru partenera lui de film nu i-a trecut!

Foto: Hepta, Profimedia

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter