Îl mai ții minte pe Narcis Ianău, finalistul primului sezon Românii au Talent? Cum arată și cu ce se ocupă acum, la 25 de ani

Publicat pe

Narcis Ianău a ajuns în 2011 până în finala marelui show, dar a pierdut în fața cântărețului Adrian Țuțu. Narcis a reușit să surprindă jurații emisiunii cu talentul său.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Narcis Ianău, în vârstă de 25 ani a reușit să surprindă în 2011 o sală întreagă la emisiunea „Românii au talent„. Acesta a ajuns până în finală, reușit să aibă un număr impresionat, dar a pierdut în fața lui Adrian Țuțu.

În prezent, tânărul din Bacău își continuă cariera muzicală, colaborând cu artiști cu renume mondial, precum Sarah Brightman sau trupa Gregorian.

Cântă cu nume mari din afară

Narcis călătorește în toată lumea pentru a impresiona publicul internațional cu vocea sa unică. Contratenorul și-a programat pentru anul acesta două turnee mondiale împreună cu cei doi artiști mondiali.

Tânărul este guest star în turneul Hymn al celebrei Sarah Brightman, seria de concerte începând încă din vara anului trecut, când a susținut show-uri în Chile, Argentina și Brazilia.

De asemenea, Narcis și-a continuat turneul și pe continentul nord-american unde a ajuns pe o scenă din Marea Britanie. Mai mult, Narcis Ianău a concertat în București și Cluj, anul trecut în deschiderea concertului artistei Brightman.

În trecut, artistul a colaborat și cu trupa Gregorian apărând pe trei albume. În acest an, Narcis a luat parte și în turneul „20 Aniversary' având spectacole în țări precum Belgia, Rusia, Polonia și Austria.

Îl mai ții minte pe Narcis Ianău, finalistul primului sezon Românii au Talent? Cum arată și cu ce se ocupă acum, la 25 de aniÎl mai ții minte pe Narcis Ianău, finalistul primului sezon Românii au Talent? Cum arată și cu ce se ocupă acum, la 25 de ani

Acesta mărturisește că sărbătorile îl găsesc în fiecare an acasă, chiar dacă este un artist ocupat. Concurentul de la „Românii au Talen' iubește Crăciunul pentru că-i aduce aminte de copilărie și de perioada în care mergea la colindat cu prietenii săi.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter