Ilie Năstase, declarație surprinzătoare după ce Ioana a depus actele de divorț: „Nu știu nimic!”

Publicat pe

Ioana și Ilie Năstase divorțează, iar soția fostului tenismen a depus deja actele la Tribunalul din Constanța. Ioana divorțează de Ilie Năstase, după ce acesta ar fi bătut-o. Încă soția fostului tenismen a decis să spună motivul pentru care despărțirea se va produce în fața instanței, ci nu la notar, pe cale amiabilă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ea a spus că s-a gândit timp de două luni dacă să divorțeze sau nu, însă a decis că este mai bine pentru ea, dar și pentru că așa și-a dorit soțul ei.

„Am fost și am făcut ce trebuia să fac. Am luat decizia, am stat 2 luni, m-am gândit foarte bine și am ajuns la concluzia că e cel mai bine așa. Pentru că așa și-a dorit soțul meu, așa a vrut el, de ce nu știu. Așa și-a dorit (n.r. de ce la tribunal și nu la notar)’, a spus Ioana Simion la Antena Stars.

Ilie Năstase, declarație surprinzătoare după ce Ioana a depus actele de divorț: „Nu știu nimic!'Ilie Năstase, declarație surprinzătoare după ce Ioana a depus actele de divorț: „Nu știu nimic!'

Ioana Simion și Ilie Năstase au fost protagoniștii unui scandal monstru în luna ianuarie a acestui an. Fostul tenismen și-ar fi bătut soția, care a sunat la 112 pentru a scăpa din mâinile lui. Se pare că atunci s-a produs marea ruptură între cei doi și, în ciuda tentativelor de împăcare, nu ar fi reușit să ajungă la un numitor comun.

Ilie Năstase, după ce Ioana a depus actele de divorț: „Nu știu nimic'

Fostul tenismen a fost contactat de reporterii Click.ro, însă a declarat că nu știe despre ce este vorba.

„Nu știu nimic, nu am ce să comentez. Vorbiți cu ea. Eu sunt în tren', a declarat Năstase.

Ilie Năstase este la al cincilea divorț. El și Ioana s-au căsătorit religios pe 6 iunie 2020, iar naşi le-au fost Ciprian Marica şi iubita sa, Ioana.

Citește și: Ilie Năstase, cadou de 250.000 de euro pentru soția lui, Ioana: „Dacă așa avea o baghetă magică, aș face să nu mai fie gelos'

Citește și: De ce a fost Ioana acasă la Ilie Năstase, după ce a fost bătută: „El îmi cere să ne împăcăm'

Citește și: Ce s-a întâmplat în seara în care Ioana a fost bătută de Ilie Năstase: „Nu ştiam dacă mai ies vie'

Citește și: Ilie Năstase nu este la primul act de violență domestică. Brigitte Sfăt: „M-a lovit! Mi-a zburat capul!'

Ioana Simion a declarat că îi va înapoia tot după ce divorțul se va finaliza.

„În cazul meu, nu este nevoie. Eu îi voi da tot ce este de dat. Dacă sunt bunuri acumulate în comun, eu îi voi da ce este de dat. Sunt o femeie pe picioarele mele, nu stau să mă țigănesc. Acele bunuri nu se vor împărți, probabil cadoul pe care mi l-a oferit. Nu știu de ce a ales această cale. Vom vedea în instanță’, a continuat Ioana Simion.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter