Ilie Năstase neagă divorțul de Ioana Simion: "Nici vorbă de separare. Noi ne înțelegem bine"

Publicat pe

Ilie Năstase este căsătorit cu Ioana Simion din anul 2019, iar în urmă cu câteva zile, bruneta a declarat că relația lor se află în impas. Fostul tenismen a avut prima reacție după ce s-a zvonit că divorțează de soția sa, negând total acest lucru. Mai mult, sportivul a spus că relația lor merge foarte bine.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ilie Năstase, în vârstă de 76 de ani, este împreună cu Ioana Simion de mai bine de cinci ani și sunt căsătoriți din anul 2022. Relația lor a fost presărată cu multe certuri, despărțiri și împăcări, iar recent, Ioana Simion a declarat că mariajul cu Ilie Năstase este în impas.

Ilie Năstase neagă divorțul de Ioana Simion: "Nici vorbă de separare. Noi ne înțelegem bine"Ilie Năstase neagă divorțul de Ioana Simion: "Nici vorbă de separare. Noi ne înțelegem bine"

În anul 2021, Ioana Simion a sunat la 112 și a chemat Poliția după ce Ilie Năstase ar fi fost violent cu ea. Bruneta a plecat atunci de acasă și a declarat că se desparte de fostul tenismen. Ulterior, Ilie Năstase și Ioana Simion s-au împăcat. De 8 martie, soția tenismentului a declarat că relația cu acesta nu este tocmai bună și își trăiesc viața mai mult separat.

Citește și: Ioana Năstase i-a dat un ultimatum lui Ilie Năstase, înainte de a intenta divorț: „Asta nu prea mai e căsătorie”

Citește și:Ioana Năstase susține că a fost șantajată de Ilie Năstase: „E un joc urât”

Citește și:Cristian Țânțăreanu, pe șantier la 78 de ani, deși a suferit de cancer: „Dacă stăteam acasă, la televizor, acum eram un ramolit”

Citește și:Nicoleta Luciu a ajuns model de podium, la 42 de ani, dar fanii au reacționat dur: „Și-a făcut operații. Nu o avantajează deloc”

Ilie Năstase neagă divorțul de Ioana Simion

Ilie Năstase s-a căsătorit de cinci ori. Fostul tenismen este căsătorit cu Ioana Simion, dar relația lor a fost presărată de numeroase scandaluri. Deși s-au împăcat, mariajul lor pare să nu se fi redresat complet. Ioana Simion a declarat în urmă cu câteva zile că ea și Ilie Năstase trăiesc mai mult separat. Recent, Ilie Năstase a avut prima reacție despre posibilul divorț de soția sa, negând informațiile. Acesta susține că relația lor este foarte bună.

„Îi cumpăr în fiecare zi flori soției mele, nu trebuie să aștept ziua de 8 martie să îi cumpăr trandafiri albi, așa cum îi plac ei. Cum să scârțâie căsătoria noastră? Cum să divorțăm? Am citit și eu prin presă asta. Nu este adevărat, noi ne înțelegem foarte bine, nici vorbă de separare, pentru că noi suntem bine', a declarat Ilie Năstase pentru Click!

De asemena, în ziua de 8 martie, Ilie Năstase a explicat de ce nu a fost împreună cu soția sa de Ziua Femeii. „Atunci de 8 martie se grăbea să ajungă la cal, și așa a fost să fie cu florile. Acolo îi place ei se relaxează. Pe cine să aibă doamnă Ioana? Nu are pe nimeni, îl are pe calul Cezărică și cam atât, că așa îl cheamă. Eu merg mereu acolo și știu ce face ea, nu este cu nimeni (cu un alt bărbat, n.r.)'.

Ioana Simion: „Nu sunt împreună cu Ilie”

De Ziua Femeii, Ioana Simion a declarat că nu a primit nicio floare de soțul ei, dar a primit atenția altui bărbat. Soția lui Ilie Năstase a mărturisit că a primit de la un prieten de familie un buchet de flori, cu 151 de trandafiri, dintre care unul era de culoare roșie. Deși a dezvăluit că relația cu Ilie Năstase nu este tocmai bună, bruneta a preferat să fie discretă în ceea ce privește detaliile.

„Acum sunt în București, nu sunt împreună cu Ilie, nu sunt la Ilie acasă. Sunt la mine acasă. Of, câte aș avea să îți spun despre tot ce se întâmplă între noi doi, dar nu vreau să vorbesc public nimic', a declarat Ioana Simion la începutul lunii.

Ilie Năstase a fost căsătorit de cinci ori

Ilie Năstase a avut o viață amoroasă zbuciumată. Primul lider din istoria tenisului a fost căsătorit de cinci ori. La vârsta de 26 de ani s-a căsătorit cu Dominique Grazia, un top model belgian. Cei doi au divorțat după zece ani, iar împreună au o fiică, Nathalie.

În 1984, Ilie Năstase s-a căsătorit cu actrița Alexandra King, cu care a adoptat doi copii, Nicholas și Charlotte. În 2004 s-a căsătorit cu Amalia Teodorescu, iar împreună au două fiice, Alessia și Emma. În 2010 au divorțat, iar în 2013 s-a căsătorit cu Brigitte Sfăt. Au divorțat în 2018 cu mare scandal, iar în 2019 s-a căsătorit cu Ioana Simion.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă