Ilie Năstase se însoară a cincea oară. Când va avea loc nunta cu Ioana Simion

Publicat pe

Ilie Năstase a luat decizia şi se însoară pentru a cincea oară. Marele jucător de tenis e decis să păşească din nou în faţa ofiţerului stării civile. Iată primele declaraţii!

Ilie Năstase a anunțat că nunta lui cu Ioana Simion va avea loc în vara acestui an. „Nu mă împac cu Brigitte, eu am divorţat şi acum sunt bine cu femeia de lângă mine. În iunie ne vom şi căsători', a declarat Ilie Năstase pentru Click.

„Am tot respectul pentru Brigitte, chiar dacă nu o cunosc. Din câte ştiu, ea nu l-a mai căutat deloc pe Ilie. Şi dacă l-ar căuta, nu aş fi deranjată. Nu poţi ţine un bărbat cu forţa lângă tine dacă el nu vrea', a spus Ioana Simion, conform aceleiași surse.

De o bună perioadă de timp, Ilie Năstase şi Ioana trăiesc o poveste de dragoste. Cei doi s-au afişat împreună după ce fostul mare jucător de tenis a divorţat de Brigitte Năstase, cea de a patra lui soţie.

Acesta are 5 copii, din 3 căsnicii, fostul mare tenisman fiind tatăl a 4 fete şi al unui singur băiat.

Brigitte Năstase concurează la „Ferma' de la Pro TV

Brigitte Năstase, fosta soție a tenismenului Ilie Năstase, este de ani de zile o prezență obișnuită în lumea mondenă și nu o dată a ținut prima pagină în presa glossy și cea tabloidă, însă, de data aceasta, și-a propus să prezinte publicului și o altă latură a sa, mai puțin cunoscută. Brigitte vrea să le demonstreze tuturor cum este ea cu adevărat – o femeie puternică.

Foto: Facebook

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter