Ilinca Vandici, declarații sincere despre al doilea copil. Vrea o familie mare: "Când Zian va înțelege perfect lucrurile" - EXCLUSIV

Publicat pe

Ilinca Vandici a născut în iulie 2017 un băiețel perfect sănătos. Întreaga familie a fost în culmea fericirii. Mezinul familiei a crescut, împlinește curând 2 anișori, iar părinții se gândesc la o surioară sau un frățior. Iată când se va întâmpla, când Ilinca Vandici va deveni mamă pentru a doua oară. 

 

„Doi ani se fac în luna iulie, dar încă nu mă simt pregătită pentru al doilea bebeluș. Deocamdată Zian este mic, nu vorbeste, nu mă pot înțelege cum mă înțeleg cu un om mare și atunci este foarte dificil să ai un copil pe lângă Zian care e obișnuit să fie în centrul atenției, să i se acorde foarte multă dragoste. (…)

Cumva, pe la 3 sau 4 ani de zile, când va înțelege perfect cum stau lucrurile, și vom face în tandem tot ce înseamnă îngrijirea bebelușului, atunci vom putea vorbi despre un alt bebeluș în familia noastră.

Acum mă ajută mama, ea s-a mutat la noi de când am născut, nu a mai plecat. Cert ea a venit și nu a mai putut să mai plece.”, a spus Ilinca Vandici exclusiv pentru VIVA!.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter