Ilinca Vandici e o mamă permisivă, iar băiețelul ei de 2 ani e un răsfățat! "Nu îi interzic absolut nimic" - EXCLUSIV

Publicat pe

Ilinca Vandici a devenit mamă în urmă aproximativ doi ani de zile. Visul i s-a îndeplinit atunci, acela de a avea un copil frumos, sănătos și deștept. Iată că timpul a trecut, iar ea povestește acum exclusiv pentru VIVA! despre rolul de mamă, despre cum își educă băiețelul. 

Exclusiv pentru VIVA!, Ilinca Vandici povestește despre cele mai frumoase momente din viața ei. De doi ani de zile trăiește cea mai frumoasă perioadă, de când a devenit mamă. Zian i-a umplut inima de fericire, viața de clipe de neuitat. A fost în depresie după ce a născut, a plâns mult, dar acele lacrimi au rămas în urmă, căci acum e bucuroasă.

Zian e motivul fericirii ei. Băiețelul a crescut, a împlinit deja doi ani și chiar merge la creșă. Vedeta îi permite să facă tot ce își dorește deoarece e un copil cuminte, nu plânge și e tare descurcăreț.

„Am început, încerc să nu postez foarte des. Nici nu vreau să îl bag așa în viața asta publică, dar din când în când mai postez. Relația noastră este una cu totul și cu totul specială. Și-a exprimat și mai mult dorința de a sta cu mine, ca să nu zic dependență…că nu e tocmai bine. Vrea să stea cu mine, să ne jucăm foarte mult împreună. Avem tot timpul de exclusivități, stăm foarte mult împreună.

Cred eu că una dintre cele mai frumoase relații pe care am dezvoltat-o până acum, în viața mea. Învăț foarte multe lucruri de la el, învăț să mă exprim, să zâmbesc, învăț să mă bucur de lucruri și să stau fără telefon.E ceva care îmi umple sufletul de bucurie. Cred că orice mamă mă înțelege în perioada aceasta cu atât mai mult cu cât evoluția lui mă uimește pe zi ce trece și îmi dau seama că tot ce am făcut până acum a fost de bine. A luat de la toți ce e mai bun. Are o personalitate foarte puternică, și nu vreau să îl îngrădesc, facem tot ce vrea, pentru că acum, la vârsta asta nu face prostii, nu face lucruri ieșite din comun. Nu îi interzic absolut nimic. Dimpotrivă, încercăm să descoprim lucrurile pe care el vrea să le descopere. Îl las singur să vadă dacă îi plac sau nu.

(…) Când plec de acasă, el este foarte independent, înțelege că mami trebuie să plece de acasă, că are muncă pentru a avea bani de hăinuțe, de jucării de mâncare. El înțelege că mami trebuie să meargă la muncă și rămâne cu bunica sau cu tata. Însă în momentul în care sunt acasă, nu vrea să stea decât cu mine. Când vine Andrei, iarăși vrea să stea cu el. Adică ia de la fiecare momentele cheie esențiale. El este cel mai frumos, cel mai deștept, cel mai descurcăreț, este pentru mine cel mai cel. Știu, orice mamă își laudă puiul. Dar așa este. Cumva am și feedback din exterior, de la educatoare, de la oamenii cu care el intră în contact, oameni care spun că e un copil deosebit.Avem toate premisele să facem lucruri mărețe în viață.

Eu cred asta foarte tare și tocmai de aceea, de mic, de când îl țineam în brațe, îi spuneam toate lucrurile acestea. Și îi spun în continuare că e cel mai, cel mai, cel mai cel. El mă răsplătește cu zâmbete și îmbrățișări. Asta pentru mine e cea mai mare satisfacție.Este un copil foarte bun, nu este răsfățat, nu este arogant, nu e rău. L-am învățat cu foarte multă iubire, în casă vede o atmosferă cât se poate de prielnică dezvoltării lui. (…)

Am început deja activitatea la grădiniță. E un copil dezvoltat pentru vârsta lui, atunci ar fi fost păcat să ajung în casă. Am și ales ca o modalitate de educație o grădiniță care îi dezvoltă creativitatea foarte mult. Nu neapărat îl îndoctrinez cu materiile astea pe care le-am învățat și le învățăm cu toții la școală.Îi place foarte tare, s-a acomodat foarte repede, n-a plâns o secundă. Îi plac copiii, îi plac educatoarele și îi place să se joace.”, a spus Ilinca Vandici exclusiv pentru VIVA!.

Ilinca Vandici e o mamă permisivă, iar băiețelul ei de 2 ani e un răsfățat! "Nu îi interzic absolut nimic" - EXCLUSIVIlinca Vandici e o mamă permisivă, iar băiețelul ei de 2 ani e un răsfățat! "Nu îi interzic absolut nimic" - EXCLUSIV

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter