Ilinca Vandici, ipostaze inedite în VIVA! de februarie. Prezentatoarea de la "Bravo, ai stil" propune 5 outfituri îndrăzneţe

Publicat pe

Ilinca Vandici ne propune 5 outfituri îndrăznețe de Valentines Day. Pentru că sărbătoarea dragostei se apropie, alegerea ținutei perfecte poate fi o provocare.

Poți alege materiale strălucitoare, transparențe sau catifea, toate sunt la fel de senzuale. Câteva detalii romantice vor transforma chiar și cea mai simplă ținută într-una feminină și sexy.

Ilinca Vandici, ipostaze inedite în VIVA! de februarie. Prezentatoarea de la "Bravo, ai stil" propune 5 outfituri îndrăzneţeIlinca Vandici, ipostaze inedite în VIVA! de februarie. Prezentatoarea de la "Bravo, ai stil" propune 5 outfituri îndrăzneţe

Imaginile le puteţi vedete în noul număr al revistei VIVA! disponibil din 1 februarie la toate punctele de difuzare a presei. 

Coperta VIVA! februarie

Coperta VIVA! februarie

Ilinca Vandici, în lacrimi la 10 de ani de moartea tatălui său

În anul 2008, tatăl Ilincăi Vandici, fost primar în comuna Măgeşti, acolo unde a copilărit vedeta, s-a stins din viaţă. Bărbatul suferea de cinci ani de zile. A stat în internat in spital, medicii l-au monitorizat mereu, însă nu au putut să îl mai ajute.

Ilinca, sora ei şi mama au suferit tare mult la decesul acestuia. El era stâlpul familiei, cel pe care se bazau ele. Ilinca a trecut prin momente dureroase atunci. Se afla în Bucureşti, iar mama sa a chemat-o de urgenţă acasă, să îşi vadă tatăl. La câteva ore după ce au vorbit, tatăl acesteia a murit, după ce şi-a luat rămas bun. Ea avea 21 de ani.

Foto: VIVA! – GABRIEL HENNESSEY 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter