Ilinca Vandici s-a căsătorit în secret de Paşte

Publicat pe

Însarcinată în 7 luni cu primul ei copil, Ilinca Vandici a avut parte anul acesta de Paşte de cea mai mare surpriză din partea iubitului ei.

 

Andrei Neacşu i-a daruit Ilincai inelul de logodna cu ceva timp in urma, iar acum a organizat în secret căsătoria lor. Martori la ceremonia de la Tunari au fost doar familiile celor doi.

 

In live-ul de pe pagina de Facebook Viva!, Ilinca declara că mariajul nu este o prioritate pentru ei. Ştia însă cum vrea sa fie la nunta ei, eveniment, care va avea loc cel mai probabil după ce va naşte: „Nu va fi un eveniment restrâns. Nu voi purta o rochie de mireasă tipică. O să aleg ceva atipic'.

 

Ilinca şi Andrei s-au mutat împreună din prima săptămână de relaţie, iar viitoarea mămică a declarat că trăiesc „fericirea absolută'. Przentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil' urmează să aducă pe lume un băieţel, care se va naşte în luna iulie.

 

Foto: Facebook

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter