Ilinca Vandici – „Am trăit în viaţa mea multe drame, dezamăgiri... Simţeam că sunt pregătită să fiu mămică”

Publicat pe

Însărcinată cu primul ei copil, Ilinca Vandici a vorbit în live-ul realizat pentru pagina de Facebook Viva! despre bebeluşul ei şi planurile de nuntă.

 

Aceasta urmează să nască anul acesta un băieţel, care va veni pe lume în luna iulie, iar sarcina a decurs perfect până în acest moment. Viitoarea mămică manâncă sănătos, face sport în continuare, dar a schimbat tipul de antrenament. „Picioare, fund, braţe, nu lucrez cu greutăţi, merg de 2 ori pe săptămână. Îmi face bine. Suntem bine amândoi. Avem acelaşi stil de viaţă'.

 

Ilinca a intrat în luna a 5-a de sarcină şi încearcă să afle lucruri, să înţeleagă toate schimbările prin care trece, fiind foarte organizată.  „Îmi doresc să nasc pe 22 iulie ca să fie Leu. Îmi doresc să fie Leu şi nu Rac…', a dezvăluit ea.

 

Ilinca şi Andrei au ales cel de-al doilea nume al bebeluşului, acesta urmând să poarte numele Ioan, numele tatălui Ilincăi si al bunicului lui Andrei. „Il aduc pe toata in toata bucuria mea de acum”. Pentru primul nume încă mai aşteaptă propuneri şi sugestii.

 

„Experimentăm fericirea absolută', spune Ilinca Vandici, care s-a mutat împreună cu iubitul ei din prima săptămână de relaţie.

 

Ilinca a dezvăluit că a a mers la Biserică in acest weekend. „Nu am mai putut să-i cer nimic lui Dumnezeu. Mi se întâmplă atâtea lucruri frumoase. Sunt cele mai frumoasesi mai intense momente din viaţa mea'.

 

Ilinca Vandici se înţelege atât de bine cu iubitul ei, iar căsătoria nu este pentru moment o prioritate, deşi vedeta a primit inelul de logodnă. Ştie însă cum nu vrea să fie la nunta ei. „Nu va fi un eveniment restrâns. Nu voi purta o rochie de mireasă tipică. O să aleg ceva atipic', a declarat ea povestind că a purtat tot felul de rochii de mireasă la şedinţele foto făcute până acum.

 

Vedeta munceşte în continuare, stă câte 12 ore la filmările pentru „Bravo, ai stil!', iar cel mai greu lucru este faptul că stă pe tocuri atâtea ore. În rest, nu are niciun motiv să se plângă.

 

Depinde de starea ei de sănătate dacă va rămâne până la sfârşitul filmărilor. „Nu ştiu ce se va întâmpla. Bebele este foarte important. Câtă vreme este bine, totul este perfect'.

Ilinca îşi doreşte să comunice cu copilul ei mult, explicând, dând exemple. „As vrea să vorbesc cu el, să-l las să aleagă, nu cred în pedepse, în bătaie. Cred în inteligenţa copilului şi în maturitatea noastră ca adulţi'.

Îşi doreşte să-şi alăpteze bebeluşul „Voi face toate lucrurile pe care le face o mamă normală'.

 

Florentina Liutic

 

Citeste si:

Ilinca Vandici – 30 de lectii invatate in 30 de ani

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter