Imagini impresionante din casa lui Dani Oțil din Corbeanca. Cum arată vila, în interior

Publicat pe

Dani Oțil nu duce lipsă de nimic! Are un job bine plătit la Antena 1, a devenit recent tătic și locuiește într-o vilă superbă la Corbeanca. În urmă cu o lună, prezentatorul de la Neatza și-a deschis porțile casei și a arătat pentru prima dată cum arată la interior locul pe care l-a amenajat cu mare drag.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dani Oțil și-a dorit enorm să aibă o casă concepută fix după ideile sale, așa că a trecut la treabă. Pentru cei care nu știu, el este pasionat de arhitectură, motiv pentru care i-a fost destul de ușor să-și amenajeze totul după bunul plac. Înainte de a se muta în casa visurilor, bărbatul a locuit într-o garsonieră, pe care ulterior a vândut-o.

În urmă cu mai bine de 10 ani, Dani Oțil a decis să se mute într-o vilă spațioasă cu două etaje, în Corbeanca. Atunci când a cumpărat-o, contra sumei de 100.000 de euro, casa era semi-amenjată și mobilierul era vechi.

Imagini impresionante cu casa lui Dani Oțil din Corbeanca

Drept urmare, Dani Oțil a început să deseneze cum a vrut să arate fiecare colț al casei. Fără niciun ajutor, prezentatorul tv și-a făcut singur blatul de la bucătărie și dressing-ul.

„Sunt foarte mândru că acum 10 ani am ales obiecte de mobilier care încă țin', a spus Dani Oțil pentru canalul de Youtube Lovedeco.

Citește și: Unde doarme Dani Oțil de când este tată: „Mi-a făcut patul…'

Citește și: Ce a zis Dani Oțil despre Răzvan Simion și Lidia Buble, în emisiune: „Păi stai, mă! A fost…'

Citește și: Câți ani are Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil!. Anda Adam e mai mare decât ea

Citește și: Moroșanu, dezamăgit de Sergiu, tăticul călăreț pe care l-a ajutat cu 43.000 de euro: „S-a întors la sărăcie”

Mai mult de atât, Dani Oțil și-a păstrat mai multe obiecte achiziționate acum 10 ani, printre care și o canapea.

În interviul respectiv, Dani Oțil a precizat că și-a dorit enorm să aibă o cadă rotundă în baia principală. „Mi-am dorit o baie în care să n-am gresie și faianță. Pe aici se vede Soarele sau se pot vedea stelele', a mai adăugat acesta.

În plus, pivnița casei a fost amenajată într-un stil aparte. Dani Oțil și-a dorit să aibă un mini-cinema pentru două persoane.

Dani Oțil a devenit tată pentru prima dată

Prezentatorul TV și soția lui, modelul Gabriela Prisăcariu, au devenit, pentru prima dată părinți în urmă cu două săptămâni. Fotomodelul a adus pe lume un băiețel perfect sănătos care a cucerit inimile tututor, mai ales după ce cuplul l-a prezentat internetului, pe Instagram.

‘Dragul meu „Cârcel' sau „Mâini de bătrânel', nu mă apuc acum să îți scriu mult, pentru că am mai scris acum 10 ani o scrisoare și 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă.…

Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta. Îți las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani să dai scroll juma de orâ până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins…
Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate, s-au descurcat cu mine… Eu zic că reușim ceva. Aș vrea să fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine’, a scris Dani Oțil pe Instagram.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter