Imagini inedite de 1 iunie - Cum arătau vedetele din România în copilărie

Publicat pe

Oricât de clișeistic ar suna, copilăria e cea mai frumoasă perioadă a vieții, iar cei mai fericiți dintre noi ajung să o retrăiască prin copiii și nepoții lor. Parcă nu ne vine să credem că piticii din fotografiile îngălbenite de timp suntem noi, oameni în toată firea… 1 iunie e ziua în care nu doar că ne amintim de frumoasele vremuri de mult trecute, ci și devenim copii. 1 iunie e ziua în care, cu nostalgie, răsfoim albumele cu poze de familie și ne minunăm de trecerea infailibilă a timpului. E ziua în care zâmbim cu duioșie trecutului și cu speranță spre viitor.

Tocmai de aceea, ne-am gândit să vă surprindem cu o galerie foto cu poze din copilărie ale vedetelor și vă invităm să le recunoașteți pe vremea când probabil nici nu visau la celebritate. Iată-i pe Andreea Marin, Cabral, Andreea Esca, Teo, Andi Moisescu, Sore, Alex Velea, Antonia, Catrinel Menghia, Teo, ConnectR, Inna și Laura Cosoi la vremea inocenței! La mulți ani, copii mici și mari!

 

Oana Pantazi

Foto: Viva!, Facebook

 

Imagini inedite de 1 iunie - Cum arătau vedetele din România în copilărieImagini inedite de 1 iunie - Cum arătau vedetele din România în copilărie
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter