Imperiul Leilor revine la Pro TV și au început deja înscrierile. În sezonul 3, s-au investit 8.5 milioane de euro!

Publicat pe

Imperiul Leilor revine la Pro TV cu un nou sezon și au început deja înscrierile, iar cei care își doresc să își dezvolte afacerile sunt așteptați în fața investitorilor. În sezonul 3, Dan Șucu, Cristina Bâtlan, dr. Wargha Enayati, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu au investit 8.5 milioane de euro în afacerile prezentate la Imperiul Leilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Toți creatorii, inventatorii sau antreprenorii, cei care sunt siguri că businessul lor merită să fie susținut sunt așteptați în cel de-al patrulea sezon al show-ului Imperiul Leilor. Ca în fiecare sezon, cortina se va ridica pentru a face loc cutezătorilor care vin cu idei sau businessuri ce au nevoie de finanțare.

Imperiul Leilor revine la Pro TV și au început deja înscrierile. În sezonul 3, s-au investit 8.5 milioane de euro!Imperiul Leilor revine la Pro TV și au început deja înscrierile. În sezonul 3, s-au investit 8.5 milioane de euro!

Cine poate câștiga finanțare la Imperiul Leilor

Leii, liderii unor afaceri de succes din România, îi vor căuta pe cei care merită să facă un pas înainte în domeniul celor care pot aduce o schimbare sau care vor demonstra că viziunea lor trebuie să fie cunoscută de întreaga țară. 

În primele trei sezoane ale show-ului Imperiul Leilor, sute de afaceri spectaculoase, proiecte neașteptate și tineri surprinzători au demonstrat că totul este posibil dacă muncești, dacă știi să crezi în visul tău și dacă nu renunți. Dintre aceștia, cei care i-au convins pe investitori sunt acum deja cu un pas mai aproape de ceea ce sperau atunci când s-au apucat de antreprenoriat. 

Toți cei care i-au urmărit, s-au gândit cum ar fi să fie în locul lor și care între timp au lucrat la ideea pe care o aveau se pot înscrie acum pentru a face primul pas spre întâlnirea care le poate schimba viitorul.

Citește și:Când începe noul sezon „Bravo, ai stil!’. Emisiunea va fi difuzată pe alt post TV: „E un transfer important, strategic'

Citește și:Survivor România 2023. Patru Războinici sunt în pericol de eliminare

 

Imperiul Leilor: 8,5 milioane de euro au investit Leii în sezonul 3

Momentan nu au fost anunțați investitorii din sezonul 4 de la Imperiul Leilor. Dan Șucu, Cristina Bâtlan, dr. Wargha Enayati, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu au fost antreprenorii care au făcut parte din sezonul trecut.

Cel de-al treilea sezon al show-ului de la PRO TV a schimbat destine și a scos la lumină idei care pot schimba viitorul antreprenorilor aflați la început de drum.

Investitorii au finanțat multe businessuri cu potențial, iar telespectatorii au urmărit cu emoție, minut cu minut, spectacolul afacerilor. 

Leii au arătat că orice vis poate deveni realitate, dacă ai curaj și crezi în el. Sute de proiecte au intrat în Imperiul Leilor, iar multe dintre ele au primit finanțarea de care aveau nevoie. Peste 8,5 milioane de euro au investit leii în sezonul cu numărul 3.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă