În ce relații sunt Georgiana Lobonț și Armin Nicoară, după ce s-au certat de sărbători: „Fiecare e pe cont propriu”

Publicat pe

În ce relații se află Georgiana Lobonț și Armin Nicoară, după ce s-au certat de sărbători. Georgiana Lobonț și Armin Nicoară s-au aflat într-un adevărat conflict în perioada sărbătorilor de iarnă. Aceștia și-au aruncat înțepături destul de acide, iar acum artista a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu saxofonistul. Se pare că lucrurile au început să se rezolve, iar Georgiana chiar își dorește să lanseze o melodie alături de brunet.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Georgiana Lobonț este una dintre cele mai cunoscute interpete de muzică de petrecere! Ea, împreună cu Armin Nicoară au lansat mai multe melodii și au bucurat sute de oameni cu talentul lor. În perioada sărbătorilor de iarnă, cei doi s-au certat, iar de atunci fanii s-au întrebat în ce relație se mai află artiștii. Acum, Georgiana a vorbit deschis despre prietenia sa cu saxofonistul.

În ce relații sunt Georgiana Lobonț și Armin Nicoară, după ce s-au certat de sărbători: „Fiecare e pe cont propriu'În ce relații sunt Georgiana Lobonț și Armin Nicoară, după ce s-au certat de sărbători: „Fiecare e pe cont propriu'

Artista a menționat faptul că și-ar dori să aibă o nouă colaborare cu Armin Nicoară. Ei au recunoscut că în acest moment au uitat de toate disputele și se află în relații bune!

Citește și: Claudia Puican a pierdut inelul de logodnă de la Armin Nicoară.Bijuteria valorează enorm!

Citește și: Cine este Armin Nicoară.A trăit o dramă, în liceu

Citește și: Cine este TJ Miles de la Survivor România 2022.Unde a trăit până acum

Citește și: Ce face Narcis Ianău la 10 ani după Românii au Talent:’Am colaborări cu soprana Sarah Brightman și câștig suficient încât…’

În ce relații se află Georgiana Lobonț și Armin Nicoară, după ce s-au certat de sărbători

Se pare că Georgiana Lobonț și Armin Nicoară au îngropat securea războiului, iar în acest moment se află în cele mai bune relații! Artista a recunoscut că vorbește săptămânal cu saxofonistul, însă că îi este dificil să concerteze alături de el, deoarece echipele lor de sonorizare sunt diferite.

„Cu Armin mă înțeleg foarte bine! Vorbim în fieacare săptămână. Acum vrem să vedem cum am putea reuși să cântăm și pe la evenimente împreună. Oamenii, văzându-ne colaborând și apărând la TV, vor să ne invite împreună și noi nu putem mereu, pentru că fiecare are echipa lui, sonorizarea lui și așa mai departe. Fiecare e pe cont propriu.', a spus ea pentru Wowbiz.

Ba mai mult, aceștia au hotărât să lanseze o piesă împreună, după ce „Fata mea' a avut un adevărat succes.

„Sperăm să mai facem o melodie împreună, ca „Fata mea', care ne-a lansat pe noi mai mult ca oricare!', a adăugat ea pentru sursa citată.

Ce planuri are artista pentru 2022

Georgiana Lobonț a vorbit puțin și despre dorințele și aspirațiile pe care le are în noul an. Se pare că deja a început să lucreze serios pentru proiectele sale și a recunoscut că are colaborări cu nume mari din industria muzicală românească.

„Anul acesta o să fie colaborări bombă, cu artiști foarte mari ai României! Și din muzica pop, și din muzica de petrecere sau manele, mai bine spus, cu artiști foarte consacrați și foarte iubiți, care s-au păstrat în timp. Oameni care au vechime de 20, chiar 30 de ani. Am pregătit, pentru începutul anului, melodii noi cântate doar de mine, foarte faine!', a mai spus ea pentru aceeași sursă.

Prima sa melodie de anul acesta va fi lansată pe 14 februarie și are ca temă iubirea.

„Le-am înregistrat de anul trecut, m-am pregătit. Urmează să le filmăm. Prima lansare din 2022 va fi în februarie, de ziua îndrăgostiților (14 februarie). O să am cel mai frumos blues, cea mai frumoasă melodie de dragoste', a subliniat aceasta.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter