În plin scandal cu echipa Acces Direct, Emily Burghelea a plecat în vacanță. Mesajul ei pentru Antena 1: ”Adevărul este scump”

Publicat pe . Actualizat Marți, 23 iunie 2020, 17:20

În plin scandal cu echipa Acces Direct, după ce a dezvăluit că Vulpița este bătută de Viorel, Emily Burghelea a deecis să plece din țară. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Fosta asistentă Tv a plecat într-o vacanță în Grecia, cu iubitul ei. Ea a decis să ia o pauză de la întregul scandal și să se relaxeze, însă nu fără să transmită un mesaj celor cu care este în război. 

După ce echipa de la Antena 1 a anunțat-o pe Emily că a încălcat clauzele contractuale prin care se cerea confidențialitate cu privire la dedesubturile emisiunii, și că ar fi nevoită să plătească zeci, poate chiar sute de mii de euro, asistenta a transmis un mesaj. 

Ea a ajuns în Grecia cu un tricou pe care este inscripționat: „Truth is expensive'- Adevărul este scump, cu privire la amenințarea celor de la Acces Direct. 

Emily Burghelea a dezvăluit în direct faptul că Vulpița este bătută de soțul ei, Viorel, luând prin surprindere pe toți cei prezenți în platou. Ulterior, ea și-a prezentat demisia, însă șefii acesteia au anunțat-o că este deja concediată. 

Emily-Burghelea-probleme-după-ce-a-plecat-de-la-Antena-1-1Emily-Burghelea-probleme-după-ce-a-plecat-de-la-Antena-1-1

Ea spus că a fost supusă la presiuni și a primit chiar și amenințări cu moartea, pentru că a dezăvluit acest secret.

‘Sâmbătă, când am ajuns acasă, Veronica stătea pe telefon și se juca. Era ora 22:00 și eu eram întins în pat. Vine Veronica și-mi spune: ‘Măi Viorele, uite cine m-a sunat, Emily. ‘Păi și ce vrei?, i-am zis eu. ‘Păi să mă duc la ea la o petrecere și i-am zis ‘Nu, vreau să particip și eu să văd ce se întâmplă acolo. Nu i-am dat adresa și a zis că vine în față la benzinărie. Nu știu cu cine a venit… Înalt. Un băiat înalt. Am făcut un dans popular și ce spune Emily: ‘Hai să facem baie în jacuzzi. Eu nu m-am băgat, dar Veronica s-a dus și s-a băgat în jacuzzi. Au schimbat-o în costum de baie. Eu nu am intrat. Una dintre fete m-a udat cu apă. Eu m-am retras și mi-am văzut de treaba mea. În timpul ăsta, i-a mai pus un pahar de băutură Veronicăi și se amețise. Doamna Mirela, mi-e și oarecum să spun. A pus-o pe Veronica să danseze.. nu pot să spun.. într-o ipostază intimă și cineva o filma. Iubitul ei filma', a declarat Viorel.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton