Începe sezonul şapte din „Vocea României”! Tudor, Smiley, Loredana şi Despot, protagoniştii unui moment electrizant

Publicat pe

Vineri seara, de la ora 20.30 începe sezonul şapte din „Vocea României', cea mai tare competiţie a vocilor.

Prima emisiune se anunţă una fascinantă, în care concurenţii şi antrenorii fac un adevărat spectacol. Inspiraţi de un concurent, Tudor, Smiley, Loredana şi Despot vor începe să danseze, oferind astfel un moment electrizant, plin de energie si foarte mult umor.

Prestaţiile concurenţilor vor trezi reacţii diferite în rândul antrenorilor, care vor încerca să îi câştige de partea lor pe cei mai buni concurenţi.
'Eşti tare… eşti foarte tare. Cred că este unul dintre momentele alea de la Vocea României în care-i spui unui moment că e cât o finală. Ai fost stare de la un cap la altul.', va spune Tudor, vizibil emoţionat.

Vezi si:

Atunci si acum: Cum au aratat Printul William si Printul George in prima lor zi de scoala

'Eu am apăsat butonul, m-am întors, şi în momentul ăla mi-am dat seama că am uitat tot ce aş fi vrut să-ţi spun în momentul în care te-am văzut. Dar daca Tudor a spus despre tine că eşti o scorpie… acum mi-e puţin frică.', îi va spune Despot unei concurente.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter