Începe un nou sezon “Cash Taxi”! Cătălin Cazacu continuă să îi premieze pe cei mai isteți călători

Publicat pe

Începând din 3 iulie, în fiecare miercuri, telespectatorii Kanal D vor avea parte de o surpriză de proporțîi, cu distracție garantată și premii în bani fabuloase, alături de cel mai simpatic și îndrăzneț taximetrist, Cătălin Cazacu, odată cu debutul celui de-al doilea sezon al emisiunii Cash Taxi'.

Cătălin Cazacu va colindă țară în lung și în lat, în marile orașe ale României, și își va duce la destinație pasagerii care aleg să călătorească cu celebrul taxi. Prezentatorul emisiunii îi va premia cu sume consistente, în funcție de răspunsurile pe care le vor da pasagerii la întrebările inedite adresate de Cătălin Cazacu. 30 de secunde vor avea la dispoziție aceștia pentru a oferi răspunsul corect la fiecare întrebare.

Sunt foarte fericit să anunț că vom da startul unui nou sezon , de abia aștept reîntâlnirea cu telespectatorii, din această postura. Mă bucur enorm că pot să fiu iar în călătorilor cu taxiul și să fac unul dintre lucrurile care îmi plac cel mai mult: să stau de vorba cu oamenii; în cazul acesta, premiindu-i pe cei care vor intră în joc și vor răspunde corect. este proiectul meu de suflet și, din câte am observat din plimbările mele prin țară, în primul sezon al emisiunii, este și cel mai iubit taxi din România', spune Cătălin Cazacu.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter