A început Royal Ascot 2017, celebrul eveniment hipic din Regatul Unit

Publicat pe

Familia regală şi membrii importanţi ai înaltei societăţi britanice au participat ieri la deschiderea Royal Ascot, un eveniment hipic de tradiţie în Regatul Unit.

 

Anul acesta, Royal Ascot a început cu un moment de reculegere în memoria victimelor atentatelor teroriste care au zguduit Londra şi Manchester în ultima perioadă, dar şi a zecilor de oameni care au murit în incendiul care a mistuit un bloc-turn din Londra.

 

100.000 de lire vor fi donate către Crucea roşie britanică, pompierilor şi diferitelor organizaţii pentru a veni în sprijinul celor afectaţi de aceste evenimente.

 

Regina Elisabeta a II-a, însoţită de Prinţul consort Philip a fost prezentă la deschiderea evenimentului, devenit celebru pentru ţinutele participanţilor care poartă în mod obligatoriu pălării care de care mai elegante şi mai neobişnuite.

 

Kate Middleton a surprins anul acesta cu ţinuta sa, una aparoape identică cu aceea purtată anul trecut. Astfel, Ducesa de Cambridge şi-a făcut apariţia într-o rochie albă din dantelă transparentă, o creaţie Alexander McQueen, care a amintit mult de rochia Dolce&Gabbana îmbrăcată în 2016.

 

Chiar dacă a părut unor lipsită de originalitate, Kate a fost strălucit şi de data aceasta şi şi-a completat ţinuta cu o pălărie albă, foarte elegantă şi un clutch nude. Ea s-a bucurat de eveniment şi de prezenţa Prinţului William, cei doi fiind surprinşi discutând cu zâmbetul pe buze.

 

Foto: Hepta

 

A început Royal Ascot 2017, celebrul eveniment hipic din Regatul UnitA început Royal Ascot 2017, celebrul eveniment hipic din Regatul Unit

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter