Incident șocant la Survivor România. Ana Pal l-a lovit cu capul în gură pe Războinicul Andrei. Concurenta a fost eliminată din concurs

Publicat pe

Situația a scăpat de control în ediția de marți seara la Survivor România. Ana Pal a fost eliminate, după ce l-a lovit pe Războinicul Andrei.

Incident șocant la Survivor România. Ana Pal l-a lovit cu capul în gură pe Războinicul Andrei. Concurenta a fost eliminată din concursIncident șocant la Survivor România. Ana Pal l-a lovit cu capul în gură pe Războinicul Andrei. Concurenta a fost eliminată din concurs

Dan Cruceru a anunțat că un astfel de comportament nu este acceptat în show-ul din Republica Dominicană.

Am văzut un moment teribil, un moment șocant. Am văzut un concurent lovit în plină figură de un alt concurent. Din păcate, Ana Pal și-a pierdut cumpătul. Ce a făcut Ana a fost un gest șocant, un gest pe care sperăm să nu îl mai vedem. Anei îi pare rău, lui Andrei îi cere scuze. Nu vom tolera un astfel de comportament în Survivor, iar decizia noastră a fost ca Ana Pal să nu se mai întoarcă pe insulă alături de voi', a spus Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii Survivor, potrivit Wowbiz.

„Cred că e o decizie corectă. Acest gest a fost un gest foarte urât. Cred că a făcut de râs sportul românesc, sportul de contact. Mă bucur într-un fel sau altul că am fost eu și nu a fost o colegă.

Am venit în acest concurs să îmi testez limitele, să fiu sportiv și să văd cât pot să rezit psihic. Cred că asta nu au înțeles câțiva Faimoși', a spus Andrei, concurentul de la Războinici care a fost lovit de Ana Pal.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter