INNA a lansat piesa “Cum ar fi?”, cadou de ziua ei pentru fani - VIDEO

Publicat pe

INNA a împlinit 30 de ani pe 16 octombrie, prilej cu care artista a lansat single-ul în limba română Cum ar fi?', filmat într-o sesiune specială Global Session.

 

„Mi-am dorit foarte mult să le pot oferi cadou fanilor de ziua mea piesa Cum ar fi?' Este o piesă dragă mie, specială, la care am lucrat împreună cu Irina Rimes, o artistă şi compozitoare extrem de talentată, pe care o apreciez.

 

Când am primit piesa Cum ar fi?', am fost foarte bucuroasă, am simţit că ma regăsesc în mesaj şi mă bucur că împreună cu Irina, am reuşit să creăm o piesă care sa sune aşa de bine. De altfel, vom lucra împreuna pentru primul meu album în limba română, sunt foarte entuziasmată. Sper să va placă tuturor şi să vă faca să visati la iubire, să iubiţi în fiecare zi', a declarat INNA.

 

Când am compus piesa Cum ar fi?', m-am gândit direct la INNA ca fiind cea mai potrivită voce să o interpreteze. De altfel, pentru că această prima piesă a ieşit atât de bine şi am colaborat frumos atunci când am compus-o, mă bucur să iau parte la crearea primului album INNA în limba română.

 

Cred că piesa Cum ar fi?' nu s-ar fi potrivit mai bine unui alt artist decât INNA şi sunt sigură că va fi primită cu căldura de publicul din România', a declarat Irina Rimes.

 

Anul acesta, INNA a decis să îşi doneze ziua de naştere pentru a-i susţine pe cei de la Hospice Casa Speranţei, astfel că fani din ţară şi din străinătate, familie, prieteni pot alege să direcţioneze banii necesari acordării de îngrijire paliativă bolnavilor în fază terminală din centru.

 

INNA lucrează la primul album în limba româna din carieră, iar acum călătoreşte la New York, Los Angeles şi în Mexic pentru a filma videoclipul urmatorului single în limba engleză. În 2017, INNA va susţine primul turneu în Brazilia.

 

 

INNA a lansat piesa Cum ar fi?', cadou de ziua ei pentru fani - VIDEOINNA a lansat piesa Cum ar fi?', cadou de ziua ei pentru fani - VIDEO

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter