Însărcinată cu primul ei copil, Candice Swanepoel a pozat topless

Publicat pe

Top modelul Victorias Secret Candice Swanepoel este însărcinată cu primul ei copil, iar acum le-a dat fanilor săi o veste foarte frumoasă.

 

Candice a postat pe Instagram o poză alb-negru în care îşi dezvăluie burtica de gravidă, dar şi faptul ca urmează să devină mămica unui băieţel.

 

Frumoasa blondă născută în Africa de Sud a scris în dreptul acestei fotografii următorul mesaj: „My Not so little boy' (băieţelul meu nu foarte mare').

 

Fotografia a primit rapid numeroase like-uri din partea admiratorilor săi, extrem de fericiţi pentru vedeta lor preferată.

 

Tatăl micuţului este modelul Hermann Nicoli, împreună cu care Candice are o relaţie de câţiva ani. Cunoscutul top model este însărcinată în aceeaşi perioadă cu Behati Prinsloo, buna ei prietenă, care urmează să aducă pe lume o fetiţă.

 

Foto: Instagram

 

Însărcinată cu primul ei copil, Candice Swanepoel a pozat toplessÎnsărcinată cu primul ei copil, Candice Swanepoel a pozat topless

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter