Deea Buzdugan, povestea unui designer vestimentar de succes

Publicat pe

Deea Buzdugan spune că moda se face cu inima şi că rochiile se făuresc doar cu pasiune şi dedicare. Află povestea fascinantă a unui designer vestimentar care a îmbrăcat numeroase celebrităţi din România.

deea_48a56dee20

De ce moda?

Pentru că în modă pot să dau o formă pasiunii mele pentru frumos, pentru culoare şi forme perfecte, pentru că în modă pot visa şi scrie poveşti, pentru că aici totul este într-o permanentă transformare ,  pentru că în modă, prin ceea ce fac, reuşesc să pun în valoare femeia cu toate calităţile ei. Momentul în care o femeie îmbracă o creaţie a mea şi o văd cum se metamorfozează , cum radiază frumuseţe şi feminitate, cum îi stralucesc ochii de încantare şi de bucurie, momentul acela este magic, mă face cu adevărat fericită şi mă încarcă cu foarte multa energie pozitivă.

Cum a început povestea ta în acest domeniu?

A începtul în 1995  cu o prezentare de moda Valentino care a avut loc la Roma, pe treptele din Piaţa Spania, în cadrul evenimentului Donna Sotto le Stele' transmis de un post de televiziune italian. Am fost fascinată de atâta frumuseţe, eleganţă şi strălucire condensate în zece minute de o perfecţiune aproape ireală. Povestea a continuat cu primele cataloage Book Moda, ajunse din Italia la anumite chioşcuri de presă, în condiţiile în care, în România nu existau încă publicaţii de fashion şi beauty. Este important contextul pentru a putea înţelege impactul pe care l-au avut acele imagini. La acel moment nici ştiam ce sămânţă se strecurase adânc în sufletul meu şi cum avea ea să crească în anii care au urmat într-o pasiune atat de mare încât s-a transformat în profesie în anul 2008.

Citeste interviul integral pe unica.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter