Gina Pistol şi Jojo despre experienţa MasterChef

Publicat pe

Sub luminile reflectoarelor, Gina Pistol şi Jojo Laura Cosoi dau aromă unui show culinar tăios, lăsându-şi talentul pus la îndoială de cei trei juraţi exigenţi de la „MasterChef – Proba celebrităţii (Pro TV). Iată ce ne+au povestit cele două vedete despre această experienţă!

Jojo si Gina Pistol

Gina Pistol

 

După zile întregi petrecute la MasterChef, ai de dus vreo luptă cu kilogramele?

Cei din faţa televizoarelor tind să creadă că noi nu făceam altceva decât să gătim şi să mâncăm ce-am gătit, dar să ştiţi că lucrurile nu stau deloc aşa la MasterChef. Cred că toţi concurenţii au slăbit câteva kilograme în timpul emisi­unii. Nu aveam timp nici să răsuflăm, iar dacă prindeam câteva minute de pauză, din cauza emoţiilor nu mai aveam deloc poftă de mâncare.

 

Care dintre cei trei juraţi MasterChef a fost cel mai exigent cu tine? Te-a făcut cineva să plângi de ciudă?

Să ştiţi că îmi este greu să aleg. Făceau pe BĂIATUL FOARTE RĂU prin rotaţie. Dar eu am încercat să văd şi partea umană din privirile lor. Oricum, îmi sunt dragi… chiar dacă m-au făcut să plâng la un moment dat.

 

După o relaţie de lungă durată ai avut câteva poveşti care s-au încheiat repede. Ce ingredient le-a lipsit?

Nu ştiu… cred că încă nu ştiu ce vreau. Caut pe cineva care să fie destul de bun pentru mine. Oamenii nu mă cunosc deloc… dar sunt cu totul altfel decât mă văd ei în reviste. Am foarte multe calităţi, am foarte multe de oferit. Doresc ca el să ştie să aprecieze un om minu­nat.

 

De câte ori ai fost cerută în căsătorie până acum?

Au fost discuţii… dar n-am avut parte de o cerere „ca la carte' sau aşa cum vezi în filme. Cât despre căsătorie… nu ştiu încă ce să zic. Nu caut cu disperare, aşa cum s-a speculat în presă, să mă mărit. Am crescut fără un părinte (părinţii mei au divorţat când eu eram mică) şi cred că lucrul ăsta m-a făcut să-mi doresc şi mai mult o căsnicie stabilă, frumoasă. Nu vreau ca o căsătorie să devină „o închisoare' nici pentru mine, nici pen­tru el, să fie ca nişte greutăţi legate de picioare, pe care trebuie să le târâm după noi tot restul vieţii. Îmi doresc ca soţul meu să-mi fie prieten înainte de toate. Să formăm o pereche echili­brată… până la sfârşitul sfârşitului.

 

Acum că poţi să-ţi dai doctoratul în gătit, după experienţa MasterChef, crezi că îţi va creşte norocul în dragoste?

Dragostea nu ţine de noroc sau ghinion. Dragostea ţine de experienţe, cunoaştere, trăiri, chimia dintre două persoane, de dorinţa şi puterea de a te lupta cu „demonii' şi fricile tale sau ale celuilalt. Oamenii se grăbesc să pună o etichetă fără să mă cunoască. Nu mă consider un om ghinionist. Ba, din contră, consi­der că sunt un om foarte norocos. Ştiu  sigur că cineva acolo sus mă iubeşte. Sunt sigură că n-am trecut degeaba prin tot… şi mai ştiu c-o să fie bine.

 

Toamna aceasta ai fost foarte vizibilă profesional. Ai prezentat RMA, ai in­trat în echipa „Serviciul Român de Co­medie', participi la MasterChef. Cum de s-au întâmplat toate dintr-o dată?

Mă bucur foarte mult că oamenii au început să mă vadă aşa cum sunt eu. Că au încredere în mine şi în capacităţile mele. Iar ceea ce s-a întâmplat în ulti­mul timp poate confirma asta. V-am spus: trebuie doar să-ţi doreşti să mă cunoşti. Nu ai cum să nu mă placi!

 

Jojo,  Laura Cosoi Şerban Copot, Gina Pistol

Cătălina Grama (Jojo)

 

Gătitul e una dintre pasiunile tale vechi. Ce nota îţi dai acum în bucătărie, după experienţa MasterChef?

E greu să-mi dau singură o notă. Să spunem că înainte de competiţie eram de cinci şi după am ajuns la opt. Mă compar exclusiv cu mine aici. Eu cred că zece merită cel/cea care într-adevăr acoperă o paletă diversificată de prepa­rate şi feluri de a găti. Ca să obţii o far­furie demnă de un MasterChef e mult de lucru. Sunt mândră că am trăit o ase­menea experienţă. Voi folosi ce am acumulat la MasterChef în aşa fel încât, cândva, să fiu mai aproape de zece.

 

Dar ce notă le-ai da lui Şerban, Lau­rei şi Ginei în bucătărie?

Le-aş da calificative, pentru că mi se pare ceva mai greu cu notele. Şerban ar fi un excepţional prin definiţie şi un Monet al farfuriilor – a avut mereu printre cele mai frumoase farfurii. Lau­ra e absolut excepţională şi dacă ar trebui să o compar cu un pictor, l-aş alege pe Gauguin, pentru culoarea şi pasiu­nea pe care mi-o transmiteau farfuriile ei. Gina – excepţională nu numai pen­tru gătit, ci şi pentru prezenţa ei solară, pozitivă. Un pictor care să definească arta ei în bucătărie: Van Gogh.

 

Pentru cei ce se tot miră de silueta ta, această emisiune poate fi dovada că, totuşi, nu te înfometezi. A fost nevoie vreodată să lupţi cu kilogramele?

De luptat, în niciun caz. Dacă am luat uneori două-trei kilograme în plus am reuşit să le elimin cu alimentaţie sănătoasă şi mişcare. Chiar şi după ce am  născut, am pierdut kilogramele în plus fără să mă gândesc prea mult la asta. Atunci a fost şi perioada lui „Dansez pentru tine', iar antrenamentele zilnice timp de trei luni şi jumătate şi-au spus cuvântul.

 

Ai participat alături de Gina la MasterChef şi sunteţi şi colege în noul sezon Serviciul Român de Comedie. E loc pentru încă o blondă pe platouri?

Gina Pistol este o prezenţă efervescentă care ne place tuturor. E un om sensibil, cu un suflet mare şi e uşor să o iubeşti. E frumos când echipa se îmbogăţeşte cu oameni noi. Apropo de blonde… acum suntem patru blonde şi nu ştiu dacă aţi fost vreodată la noi în platou, însă loc e… berechet! Greta & Areta Show are un succes teribil în rândurile fanilor SRC şi noi ne bucurăm că le place.

 

În 2011, când erai însărcinată cu Achim şi proaspăt căsătorită, decla­rai că te afli în cel mai bun moment al vieţii tale. Cum ai defini momentul în care te afli acum?

Momentul în care mă descopăr din nou. Renaşterea.

 

În timp ce tu erai la MasterChef, presa încerca să afle mai multe despre noul tău iubit. El s-a bucurat până acum de talentul tău în bucătărie?

Deocamdată aleg să păstrez numai pentru mine anumite lucruri. Sunt convinsă că veţi înţelege.

 

OANA POPOIAG

Foto DRAGOŞ BORCĂNEA

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter