Interviu Diana Şucu - feminitate, stil şi eleganţă

Publicat pe

Proaspăt întoarsă dintr-o minivacanţă petrecută pe litoralul românesc, alături de soţ şi cei doi băieţi, Diana Şucu ne-a oferit un interviu video.

 

Diana Sucu

 

Foto: Robert Hanciarec

 

Să vorbeşti cu Diana Şucu este ca şi cum ai primi bonus o lecţie despre feminitate, stil şi eleganţă. Diana este genul de femeie fără vârstă, învăluită parcă într-o vrajă tainică a rafinamentului şi a feminităţii, pe care vrei să o descoperi. ,,Sunt o femeie care se simte bine în pielea ei,, mărturiseşte Diana, iar această stare de bine se transmite şi celor din jur.

 

O familie fericită!

 

Diana Şucu, fostă Lăscărescu, s-a căsătorit cu omul de afaceri Dan Şucu, pe data de 25 aprilie 2007, chiar de ziua de naştere a acestuia.În prezent, soţii Şucu se bucură de o viaţă de cuplu împlinită alături de cei doi băieţi ai lor: Dan-Matei (7 ani) şi Petru Andrei Cristian (5 ani). Viaţa Dianei se împarte între jobul de mamă full-time şi activităţile caritabile pe care le desfăşoară la Fundaţia Mobexpert.

Urmareste un video-interviu cu Diana Sucu pe avantaje.ro

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter