Laura Cosoi: “Secretul siluetei mele: echilibrul, sportul şi pasiunea”

Publicat pe

„Ce caută la MasterChef un om care nu mănâncă?', te întreba Florin Du­mitrescu. Deci acesta era secretul siluetei tale?

Of, cred că Florin Dumitrescu nu mă cunoaşte şi probabil consideră afirmaţiile lui ca fiind „picante'. Dacă o femeie e slabă, nu înseamnă că nu mănâncă, ci că are grijă CE anume mănâncă. Şi asta nu ca să fie slabă, ci ca să fie sănătoasă. Am să mă fac că nu l-am auzit. Secretul siluetei mele este echilibrul, alimentaţia sănătoasă (găseşti multe dintre reţetele preferate pe site-ul www.lauracosoi.ro), sportul şi pasiunea cu care trăiesc fiecare zi.

Laura Cosoi si Serban Copot

Pe blogul tău văd fotografii din diverse călătorii. Care este explicaţia că, de când eşti cu Cosmin, călăto-reşti mai des decât înainte?

Eu întotdeauna am călătorit când mi s-a oferit ocazia. Exact aşa mi se întâmplă şi de această dată. Cosmin ştie cât de mult iubesc călătoriile şi fiecare moment liber pe care îl are îl gândeşte în aşa fel încât să ne plimbăm cât mai mult. În ultima lună am fost deja de două ori la Londra, la Iaşi, la Tg. Mureş şi acum, spre exemplu, îţi răspund la întrebări din Maramureş, de la Bârsana.

 

Există o vorbă celebră cum că bărbăţii se cuceresc în bucătărie. Tu cu ce îi cucereşti prima dată şi pe ce loc e gătitul în arsenalul tău de seducţie?

Vai, dar ce întrebare avem noi aici… Nu m-am gândit niciodată la asta şi nici nu am apelat la strategii de genul acesta, nici măcar nu îmi amintesc de primul moment în care am gătit pentru cineva. Toate astea vin natural în viaţa mea, nu fac planuri în sensul ăsta. Gătitul este doar un motiv în plus ca să petrec timp preţios alături de persoanele dragi.

 

Luna asta se împlineşte un an de când ai anunţat noua ta relaţie. Ce certitu­dini ai acum?

Luna asta? Nu mi-am dat seama, dar ai dreptate, anul trecut pe vremea asta am povestit pe blogul meu despre un nou început în viaţa mea personală. Certitu­dini nu ai niciodată, dar faptul că sunt fericită alături de Cosmin şi împreună construim un viitor cred că înseamnă foarte mult.

 

Ce lucruri noi ai descoperit alături de Cosmin în acest an? Ce ţi-a oferit el şi nu ţi-a mai oferit nimeni până acum?

Eu nu obişnuiesc să fac comparaţii, pentru că aşa mi se pare cel mai sănătos. Alături de Cosmin am descoperit ce înseamnă iubirea necondiţionată, mo­mentul acela în care simţi că nimic rău nu ţi se poate întâmpla, echilibrul şi mai presus de orice… viitorul.

 

Cum veţi petrece Sărbătorile?

Sărbătorile sunt preferatele mele şi de-abia aştept să merg la Iaşi la părinţii şi fraţii mei, să vină Moş Crăciun, să colindăm, să mergem la biserică, să merg la Tg. Mureş la părinţii lui Cosmin, să stăm la poveşti la gura sobei şi apoi să plecăm în vacanţă undeva în Asia, unde probabil vom sta 3-4 săptămâni.

 

 

Interviu de OANA POPOIAG

Foto DRAGOŞ BORCĂNEA

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter